Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Це години і хвилини
-
Рекомендувати можу пані Наталю - живе у Coquitlam, працює онлайн також
-
Думаю буде цікаво новоприбулим: ua.uahelp.ca/settlement-assistance . В одному місці можна буде зрееструватись на базові необхідні документи для життя в Ванкувері. Дата - 16.11. Але попередня реєстрація обов'язкова (посиланя в середені на кону окрему послугу).
-
доброго дня, шукаю перевіреного ріелтора, поділіться контактами
-
дякую, можете скинути посилання?
-
Доброго дня.) Таке питання. Я зараз ще в Україні, є карта приват, (валютної немає) Якщо людина має 10 000 доларів США налічкою, як краще з ними поступити: 1) перевести на приват, 2) відкрити валютній рахунок привату, 3) відкрити рахунок в банку Канади і вже туди перевести кошти. Але я чула що допомогу не видають 3000 , якщо ти свої кошти перевів на карту Канади. Як в такому випадку поступити? Дякую)
-
Перевірте, чи Ваш статус підходить. Українці по CUAET не вважаються біженцями в Канаді
-
Всім привіт, шукаю квартиру в центрі Ванкувера, з помісячною орендою, від 2х місяців Заселення до 9 листопада 1 bedroom повністю мебльована, Kitchen, Cooking basics, Wifi, Washer, Dryer Бюджет до 3.500CAD$ на місяць
Hi all, looking for an apartment in downtown Vancouver, with month to month rent, starting from 2 months Checking in by November 9th 1 bedroom fully furnished, Kitchen, Cooking basics, Wifi, Washer, Dryer Budget up to $3.500CAD/month
-
Temporary residents are usually not eligible for incentives like this.
-
Коли поміж даома пунктами не ставлять слово “or”, то вважайте, що для того, щоб підпадати під вимоги правила, ви повинні виконати обидва пункти умови, а саме: 1. Бути резидентом БК, and 2. Бути громадянином, ПР, або біженцем. Temporary resident не підпадає під описані вимоги. Хоча є багато сподівань, що для CUAET holders спростять цю вимогу, побачимо
-
Добрый день! Вдруг кому-то из вас или ваших друзей пригодится. Мои знакомые ищут в ресторан ( в Ванкувере) servers ( необходим не плохой английский) и hostess/ bussers( можно с не очень хорошим уровнем английского) 15.65 в час + tips. Не знаю детали, но для вопросов и резюме пожалуйста пишите им
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, можливо хтось вже мав досвід заповнення форми на повернення коштів за медогляд, як заповнювати форму за дітей? І якщо я оплатила за всіх нас однією оплатою і маю один чек, як це вказувати у формі за повернення на кожного члена сім’ї ?