Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, можливо хтось вже мав досвід заповнення форми на повернення коштів за медогляд, як заповнювати форму за дітей? І якщо я оплатила за всіх нас однією оплатою і маю один чек, як це вказувати у формі за повернення на кожного члена сім’ї ?
-
🔥Привіт Є безкоштовні квитки на концерт 🔥
Nick Mason’s Saucerful of Secrets Сьогодні, о 8 годині вечора!
Квитки надає організація, в якій я працюю, VAST ( про це пізніше, вона дцже корисна).
Будь ласка, напишіть кому цікаво! Насправді якщо ви і не знаєте, що за група і ніколи не чули, але нам не завадить трошки розвіятись! Чекаю повідомлень!
-
Усім привіт, я як і обіцяв проводжу BBQ раз в місяць
-
Заповнювати окрему заявку на кожного члена сім’ї Суму витрат ставити - ціна за одну особу, не вся сума чеку, якщо він був загальний на всіх. Я додавала копію одного й той самого чеку (якщо це був один загальний чек на декількох осіб) до кожної заяви. Відправляла всі заяви на родину одним листом.
-
Дуже дякую за детальну відповідь!
-
Emergency drug coverage is available to CUAET arrivals who are not yet enrolled in MSP.
BC PharmaCare will fully cover the eligible costs of the first fill of any urgently required medications prescribed by a B.C. prescriber.
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/pharmacare-for-bc-residents/who-we-cover/ukrainian-cuaet-arrivals?keyword=CUAET#planc
-
Привіт, стосовно грошей готівкою можете не переживати,спокійно привозите сюди і кладете на рахунок в канадському банку, це буде і плюсом для вас якщо будете шукати житло в оренду,зможете показати свою купівельну спроможність. А стосовно допомоги у 3000 Дол то її виплачують всім незалежно від суми на рахунках. Можливо ви її сплутали з допомогою від провінції BC, бо якраз при подачі на неї враховують кошти на рахунках
-
Всім привіт:). Мій чоловік планує складати Роуд тест в North Vancouver 10 листопада. Потрібна машина для складання іспиту, прошу поділитися контактами тих, хто може з цим допомогти! Маємо контакт до інструктора з Барнабі ,але він не має бажання їхати в NorthVan. Дякую !
-
По Costco не великий я порадник, їзджу завжди в один і той самий. А от «Норт Ванкувер» вразив 😵💫😵💫
-
Ні, я про переклад карти😂
-
Я ще до приїзду в Канаду все на англійську перевила🙂 і Вам раджу :)
-
Дуже дякую!