Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Здравствуйте, может кто знает, возможно ли снять в канаде деньги с европейской карты (маэстро). как я знаю там только виза и мастеркард вроде? есть ли атм которые позволяют снять с европейских банков? спасибо
-
🔥Support for Ukrainian scientists🔥 Please share with any scientists or science students you might know… www.nrcan.gc.ca/careers/support-for-ukraine-based-scientists/24615
-
Привіт! В якому банку кращк відкрити картку? Можливо є якісь нюанси для українців , дякую⚡️
-
CIBC, TD дають $400 новим клієнтам
-
Якщо виконуєш всі умови🙂 Я так і не виконала, і не отримала .
-
А які там умови були ?
-
rentsmarteducation.org/rent-smart-101/
-
А CIBC дає українцям кредитні картки без роботи ?
-
Так
-
Якщо зацікавить, можу кинути рефералку , 50$ дадуть кожному
-
Будьте обережні. Тільки що отпримала смс від BC Province, що я можу отримати Climate Action Tax Credit. Ніколи не переходьте по посиланням із незнайомих номерів та електронних пошт. Шахраї стають дуже винахідливими.
-
Я також
-
Ох...сьогоднi 03.листопада....прогавила....а чи не вiдомо коли чекати на наступний безкоштовний курс? Дякую
-
Поки немає інформації. Я напишу, якщо з’явиться
-
Привет! Может кто-то поделаться рефералом в костко
-
Нужен номер карты для получения 50 кад
-
А куди ви їдете?
-
А приходить вместе в магазин для этого не нужно? Если нет, вот наш номер карты: 111932346881
-
Спасибо! Уже оформили
-
Товариство здоров. Хтось знає репетитора української мови, або хтось є цей репетитор? Треба для бешкетниці 6 років. Дякую!
6019/23214