Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Можна і через сайт. Я через сайт заповнювала, і через телефон. Все Ок. Якщо через сайт, то номер приходить на ел пошту. Заповнювати за 72 години до вильоту. Потім я робила скріншот або фото коду. І при реєстрації на рейс просто показала код (скріншот). Роблю на все скріншоти на всякий випадок))) Виліт у мене був з Франкфурта
-
Если кто-то есть в Mission - пишите мне!
-
Добрый вечер. Вопрос для тех кто с детьми приехал. Нам пришло письмо о страховки дитя. Ежемесячный платеж 75$ , но а как же ,та информация, что для украинцев страховка без платно.
-
Всім привіт хочу запитати. Яка ціна у цій клініці за медогляд? www.drstephenkwok.com/
-
Чи хтось може порекомендувати куди ви ходили
-
Мені і моїм дітям страхування безкоштовне .
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, вдруг кто знает: если у меня образование учитель музыки я могу работать в Канаде учителем музыки? И есть ли какая-то переподготовка чтоб вникнуть в канадскую систему образования? И я так понимаю надо будет как-то лицензию получать? Спасибо!
-
Дякую!
-
В этой клинике?
-
Хтось уже робив собі чи дітям в Канаді закордонні паспорти ? Поділіться досвідом, дякую )
-
MSP
-
Як альтернатива розгляньте варіант подовження терміну дії паспортів. Зараз таке роблять, консул ставить нову дату, печатку і підписує. Робив у Нью-Йорку в ковід, чекав 3 місяці. В Україні за пару тижнів до війни замовив двом дітям, то тільки тиждень назад написали що зробили. Тепер думаю як забрати щоб не вертатися до України.
-
Привіт. Треба підтверджувати диплом в системі Wes. І треба «довчитися», щоб отримати дозвіл працювати з дітьми. Ну так мені сказали. І вчитися десь 2 роки. Ну я теж педагог. Може для педагогів з музики є ньюнси. Якщо дізнаюсь, то напишу. Можливо завтра буде інфо.
-
Мені потрібно буде дітям зробити паспорти, бо зараз іхні дані вклеєні в мій паспорт .
-
Можете знову вклеїти у консульстві і паралельно замовити паспорти. Я так зробив. Тут детально про всі процедури, що я писав. zakon.rada.gov.ua/laws/show/170-2022-%D0%BF#Text
-
Підскажіть будь ласка можливо хтось вклеював візу в Канаді Як ви це робили?