Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт, поділіться, як шукали житло, розглядаємо теж його, щоб спочатку освоїтись з дитиною. Дякую 🙏🏻
-
На маркетплейс
-
У всіх групах, потрібно постійно моніторити. Враховуйте ,що житло тут здають з 1их чисел, тобто в середні місяця заїхати майже нереально
-
А як з робою там?
-
Дивлячись, що шукаєте
-
Дякую)
-
Я в Річмонд, тут супер.
-
Ще б знати чим
-
1 фактор спокійно 2 рівнина 3 немає стільки наркоманів та бомжів 4 поруч багато різних магазинів і ферм де купувати як мято так і офочі та морепродукти 5 багато спортивних площадок. 6 на весь Річмонд тільки 1 магазин що продаж наркотики Тёща гуляє з дитиною і я спокійний в цей момент. Для сімї саме те, для тусерів не підійде.
-
Хороший коментар. Дякую 🙏
-
Скажіть будь ласка чи можна в Канаді не користуватися кредитною картою? Якщо я не планую нічого брати в кредит? Чи можна вижити без кредитної історії? Можу я розраховуватись тільки дебетовою картою скрізь де можна? Дякую))
-
Це буде складно, бо деякі бізнеси приймають тільки кредитну карту. Кошти на кредитках більш застраховані від крадіжки і до того ж є різні бонуси і кешбеки. Ми теж не любимо жити в кредит, тому намагаємось закривати кредитки 2 рази на місяць. Це дуже просто зробити у мобільному додатку.
-
Яка ціна 1 заняття і абонементу?
-
А можете, пожалуйста, подсказать, что за бизнеса? Это какая-то категория бизнесов?
-
Вітання співвітчизникам.Прошу зголоситися хто пов'язаний по фаху за наступними напрямками:сантехніка,опалення,електрика.
-
Доброго дня.
Чи може хто знає, є можливість здати аналізи по призначенню українського лікаря? Гуглила що є лабораторії але не зовсім зрозуміло, чи зможу здати аналізи без призначення канадського лікаря.
Завчасно дякую!
-
Зрозуміла, дякую
-
Доброго дня , сьогодні хотіли зайти у Коско ,але там не пускали ,хотіли від нас якийсь пропуск/картку ,хто знає як її получити ?
-
Thanks
-
Її треба купити. Це картка подібна до картки Metro. Цю картку не можна давати іншій особі. На цю картку з кожної покупки йде %. Який Вам повертають 1 раз на рік.
6061/23201