Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
MSP
-
Як альтернатива розгляньте варіант подовження терміну дії паспортів. Зараз таке роблять, консул ставить нову дату, печатку і підписує. Робив у Нью-Йорку в ковід, чекав 3 місяці. В Україні за пару тижнів до війни замовив двом дітям, то тільки тиждень назад написали що зробили. Тепер думаю як забрати щоб не вертатися до України.
-
Привіт. Треба підтверджувати диплом в системі Wes. І треба «довчитися», щоб отримати дозвіл працювати з дітьми. Ну так мені сказали. І вчитися десь 2 роки. Ну я теж педагог. Може для педагогів з музики є ньюнси. Якщо дізнаюсь, то напишу. Можливо завтра буде інфо.
-
Мені потрібно буде дітям зробити паспорти, бо зараз іхні дані вклеєні в мій паспорт .
-
Можете знову вклеїти у консульстві і паралельно замовити паспорти. Я так зробив. Тут детально про всі процедури, що я писав. zakon.rada.gov.ua/laws/show/170-2022-%D0%BF#Text
-
Підскажіть будь ласка можливо хтось вклеював візу в Канаді Як ви це робили?
-
Можу рекомендувати наступні ФБ групи для пошуку одежі/посуду/необхідних речей:
- www.facebook.com/groups/334148545356287/?ref=share
- www.facebook.com/groups/buynothingvancouver/?ref=share
У першій групі адмін Ерік, він у Порт Коквітлам. Друга група це Даунтаун Ванкувера. Це канадці, що віддають те, що їм не потрібно.
Якщо є хтось, хто хоче допомогти волонтерам і є транспорт, то можна об'єднати зусилля. Я можу написати повідомлення у групі ДаунТаун Ванкуверу про збір речей для українців. Потрібна людина/люди, хто зможе під'їхати на адресу та забрати речі. Далі декілька опцій. Відвезти Еріку у Порт Коквітлам (по попередній з ним домовленості) або знайти волонтерські центри, що ближче до ДаунТауну та передати їм.
-
Сама не користувалася, але бачила оголошення
www.facebook.com/vancitycoloring/
-
Українські права забирають. По закону Британської Колумбії тільки одне посвідчення на руках. Бачила історії людей, що прохали залишити українські, їм відмовили.
-
Забрали. Без вариантов
-
У меня не просили
-
Тут не підкажу. Сама ще не здавала.