Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вирізати врісший ніготь - так собі впринципі хірургічне втручання😅 та все ж зробили що потрібно було
-
У меня ещё есть куча примеров ;(
-
Аналогично 😂😂😂
-
Всім привіт, можливо у когось є непотрібні книжки надрукованні українською або рос мовами?(бажано українською все ж таки)😄 Цікавлюсь книжками будь якого жанру.
-
Мені дуже допомагає додаток Telus Health. Вони можуть призначити аналізи і записати до вузьких спеціалістів. У 90% випадків не довелось нікуди їхати і чекати у чергах.
-
Знаю про Telus health. Але в нас є сімейний лікар, ми все через нього робимо
-
З сімейним ще краще має бути 👍
-
Все одно довго чекаємо :(
-
Підкажіть будь ласка, які є ярмарки із фруктами, овочами та зеленню у Річмонді. І які взагалі можете порекомендувати ярмарки у Річмонді, можливо рибні
-
А є в вас теж щось на book crossing?)
-
Вам на Стівстон за рибою. Steveston Fisherman's Wharf (604) 272-5539 maps.app.goo.gl/VxRiyjLKFLZQXRiF6
-
В міських бібліотеках є книжки російською, можливо українською теж
-
Девчонки, приглашаю всех на встречу в следующее воскресенье!
БЕСПЛАТНО! Дружественное общение и кофе
Место укажу позже! Центр Лэнгли✨
Регистрируйтесь по ссылке:
fb.me/e/2rXdVHz8W?mibextid=RQdjqZ
-
При школі «Рідне Слово» у Нью Весті є українська бібліотека
-
library.ridneslovo.ca/search
-
Дайте адресу де ви були. Це вам якось підфартило.
-
До чого тут те, що нас прийняли як рідних? За все їм низький уклін, але мова йде не за те як прийняли, а за те, як вони з такою медициною живуть і чому нічого не роблять? Я особисто зіткнулась і просто в шоці. Не дай Боже хворіти!
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка стосовно вклеювання візи у паспорт, чи відправляли через турагенцію, чи самостійно, і скільки у вас це зайняло часу? 🙌🏼
-
@Dpkkkkkkkk ви ж створили власний чат.. навіщо флудити тут?
-
Всім привіт! Знайшов цей чат на фейсбуці. Мене звати Ян, мені 23, я фотограф з Дніпра, приїжджаю у Ванкувер у грудні , буду радий познайомитись і поспілкуватися! Хто з фото/моделінг індустрії -пишіть не соромтеся, буде про що поговорити) Буду радий новим знайомствам 😊 Якщо потрібен фотограф: instagram.com/yanmarkph/
6485/23197