Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Подивіться Winter Break Camp. Може бути у Комьюніті центрі, YMCA або при школах.
-
Це сайт комьюніті центрів Ванкувера. У інших містечках свої ca.apm.activecommunities.com/vancouver
-
Якщо не виходити з транзитної зони аеропорту, візу не вимагають
-
-
Ванкуверські чати і канали у ТГ:
-
t.me/uahelpca Офіційний телеграм канал фонду Help Us Help Ukraine при Українській Католицькій Катедрі Пресвятої Євхаристії (Ванкувер, Канада). Мова спілкування в нашому каналі 🇺🇦.
-
t.me/GoVancouverUA Информация о переезде в Канаду для украинцев в 2022 году. Личный опыт иммиграции и жизни семьи из Киева.
-
t.me/kanadshyna Записки вимушеного емігранта, фотографа , відеографа, батька двох дітей, що опинився з родиною у Канаді. Ділюся гарними фото і власним досвідом.
-
t.me/ukrvanchat Український чат Ванкуверу Тут говоримо про актуальне у Ванкувері та не тільки, знайомимося, ділимося цікавим та корисним👍😊❤️
-
t.me/+FthbsS7K__00Y2Zi Українки Солов’їною
-
t.me/uaitincanada відносно великий IT чат українців у Канаді
-
t.me/beauty_vankouver Канал для бьюті майстринь🇺🇦
-
t.me/sich_canada Канадська Cyber-Січ або збір вільних духом людей. В нас є єдине правило - спілкування тільки українською мовою.
-
t.me/ukrainiansinvancouverua Це офіційний телеграм канал Фейсбук групи Українці у Ванкувері.
Кого не додала, напишіть в особисті. Закріплюю це повідомлення. Надалі посилання на чати після погодження з адміном. Дякую!
-
-
Зайдіть в Source, BestBuy чи Costco. Там декілька операторів відразу. Вони можуть підібрати гарну пропозицію.
-
Доброго здоров‘я! Хто з Львівської області і планує летіти у Ванкувер з нового року. Якщо можете привезти з собою мого кота, взамін оплачу квиток до Ванкувера і навіть більше. Як є хтось такий, напишіть мені.🙏🏻
-
Доброго дня, нам за кров не повернули. І нікому зі зі знайомих