Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
По перше, в них немає заземлення. По друге, в них буває поганий контакт, вони тримаються в розниці гірше (плюс, при поганому контакті є імовірність нагріву або перегріву) Якщо ви заряджаете телефон через такий, то ок. А якщо щось серйозне, то рекомендую замінити їх
-
Мені такі листи приходили кожного дня. Не хвилюйтесь, це вони перекидають ваш паспорт з одного візового центру до іншого (якщо один візовий центр завантажений, то вони передають паспорт до того центру де меньше нагрузка).
Я свій паспорт відправляла до Берліну, а візу вкеїли у Лондоні. Так він і подорожував)) Все зайняло приблизно 2 тижні з моменту відправки до візового центру у Берліні. -
Після цього листа, ви отримаєте ще один, де буде вказано, що ваш паспорт передано кур’єру і протягом 24 годин доставлять вам. У мене від «вашого» листа доставка додому зайняла до тижня, але це було півроку тому, зараз можливо довше.
-
Дякую. В моїх друзів теж зайняло тиждень від цього листа в це було два тижні тому. Я питаю ще тому, що це віза для моєї бабусі. Ми отримували ще в березні, тому мені такий лист взагалі прийшов, коли я вже з паспортом в Канаді була. Тому я намагаюсь зібрати свіжу інформацію.
-
Я купую. Треба вірно вибирати зону проїзного. Або,якщо треба з'їздити до іншої зони,під час дії місячного квитка,просто докладіть грошей,як на звичну поїздку
-
Підскажіть де купити картку для телефону ?
-
Усім привіт👋🏼 Підкажіть, будь-ласка, при декларуванні коштів вони вже мають бути обміняні на канадські долари чи можна у еквіваленті задекларувати? Я нічого не плутаю, що якщо сума більше 10000саd, то треба декларувати?
-
Мені здається вони продаються в кожному торгівельному центрі. Вам тільки потрібно вибрати оператора
-
Так , якщо більше 10 тис канадських треба декларувати. І ні, не треба зразу міняти на канадськи. Ви вказуєте суму і в якій валюті ви ввозете.
-
Дякую 🤗
-
На федеральную - никак, задекларировали и получили помощь.
-
Доброго дня, друзі 🧡 Шукаю адвоката, щоб проконсультував мене з питань візи
Маєте хтось хороші контакти?) Буду дуже вдячна ☀️
-
Добрий день . Підкажіть будь ласка , хто знає , чи можна по візі Cuaet відкрити свій невеликий легальний бізнес у Ванкувері ? Дякую .
-
ох велике дякую!
-
Вам потрібен бізнес партнер с ПР. Щоб у нього був 51% в компанії