Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Кстати, сейчас каждый второй себя за консультанта выдаёт вместе с «советами». Статус консультанта можно проверить здесь, в пункте Advanced RCIC Search
college-ic.ca/protecting-the-public/find-an-immigration-consultant
-
ох велике дякую!
-
Вам потрібен бізнес партнер с ПР. Щоб у нього був 51% в компанії
-
Ця інформація достовірна на 100%?
-
Если как self employed , можно. Но тогда очень тяжко будет с ПР .
-
Я з партнерами відкривав бізнес, коли в мене ще не було ПР. Нотаріус сказав що в мене не може бути більше аніж 49% в компанії
-
Тому можу сказати що інформація 100%
-
Дякую )
-
А в якій сфері ви би хотіли відкрити бізнес? Мені цікаво почати свій бізнес теж, і можливо ми могли б це зробити разом?
-
Я вже не хочу їхати до Канади через такі умови
-
Це є правда. Ми теж за допомогою неї знайшли квартиру.
-
Подскажите пожалуйста на какую помощь подаваться первой, федеральную или провинциальную, кто уже оформлял? Есть разница в очередности?
-
Есть, провинциальную дают если у вас нет дохода , и на счету меньше 1500 на семью( вроде так)
-
Если у нас на канадском счету условно 2500$ то мы уже не можем податься?
-
И если в декларации написали,что ввозите 10+ тыс тоже
-
Привіт, можливо хтось може підказати або мав подібну справу. Прочитав, що як документ можливо отримати BCID, чи хтось володіє інформацією на рахунок цього, як виглядає процес, як довго і які документи потрібні.
Дуже дякую за будь яку інформацію😉
-
Сходіть зранку в найближчий офіс icbc. З собой візьміть ваш паспорт, перміт та гроші (картка коштує $35). Вас сфотографують і потім отримаєте її на пошту
-
Або зробіть BC Services card. Це те саме
-
Супер, попередньо онлайн не потрібно реєструватися?
-
Можете записатись www.icbc.com/driver-licensing/visit-dl-office/Pages/Book-a-knowledge-test-and-other-services.aspx
7018/23263