Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ви їздили в Едмонтон щоб зробити паспорти?
-
Підскажіть будьласка. Що потрібно зробити першим банк аккаунт чи SIN ? Одні кажуть що без контракту з банком де вказана адреса не отримати SIN поки нема постійного житла. Інші кажуть що без сім не відкрити банк аккаунт
-
Спочатку сін понім номер канадський потім банк
-
Дякую
-
В обмінниках і можна уточняти про курс якщо більша сума
-
Привіт, я тут новенька в групі. Може хто підказати, чи потрібно в аеропорту заповнювати якусь форму, якщо я через місяць десь збираюсь відправити свої речі до Ванкувера з іншої країни?
-
www.facebook.com/angelina.maslova1?mibextid=LQQJ4d
-
Запрошую жінок у неділю, 4 грудня, на заняття з релаксації. Є ще 5 місць. Ціль заняття - позбутися зайвого напруження, як емоційного, так і фізичного, трансформувати негативні емоції в позитивні, налагодити контакт із своїм тілом і глибинним Я. Будуть медитативні і тілесні практики, робота поодинці і в парах. Потрібен комфортний одяг і коврик. Оплата - донейшн або безкоштовно, гроші підуть на підтримку України. Хто бажає приєднатися, напишіть мені в приватні повідомлення. Вкажіть, з чим саме хотіли би попрацювати. Коли: 4 грудня з 13.00 до 15.00. Де: 934 Brunette Ave Coquitlam (йога-студія). Проводить: Селіверстова Тетяна, жіночий лайф-коуч, інструктор з релаксації.
-
Ліки за програмою Cuaet також покриваються. На нас автоматично розповсюджується Plan C програми BC Pharmacare на 1 рік. Подаватись на нього додатково не треба. Покриває 100 вартості ліків, які є всього переліку. Маються на увазі тільки ліки за призначенням лікаря (не вільного продажу у аптеці) Аптеці надає документ лікар разом із призначенням. Можна також у свого лікаря запросити собі на пошту документ, який підтверджує це право і мати його при соті у аптеці.