Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Стосовно резюме і супровідного листа, резюме має свою структуру, прикладів просто 100500 в гуглі Супровідний лист найкраще писати за таким алгоритмом: Знаходите зразок супровідного листа для своєї спеціалізації Знаходите сайт компанії, в яку хочете влаштуватись, відкриваєте інформацію про них Знаходите їх цінності Поєднуєте цінності компанії, вимоги до людини що шукає роботу і зразок супровідного - отримуєте свій супровідний лист)
-
Гайс, сьогодні рейс, допоможіть Не прийшов Booking Reference Number, що робити? Не можу зареєструватись на рейс
-
Доброго дня всім ! Поділіться, будь ласка, сайтами пошуку работи в Ванкувері 🤗 Буду вдячна, гарного дня !)
-
Доброго дня, любі друзі. Скажіть хто вклеював канадську візу? Як довго проходе ця процедура? Я маю на увазі вже після того як здав біометричні данні, і треба тільки вклеїти візу. Бо зараз знаходжусь на Кіпрі, найближчий візовий центр в Афінах. На скільки туди летіти? Дякую за будь яку відповідб
-
Після того як ви здали біометричні данні чекаєте на лист ( можу скинути в лс приклад ) і з ним ви відправляете паспорт
-
Лист вже отримав. Але думав не відправляти паспорт а полетіти і здати його власноруч
-
@Darina_Muza
-
Велике дякую 🤗
-
Привіт, я бачила в real canadian superstore , також кажуть є в доларама
-
Блин, был же рядом суперстор большой, не стал уже кататься сейчас... Спасибо тебе, добрый человек :) Там прям именно в промышленном объеме, не бинтики обычные?
-
И канадиан тайр тоже был рядом 😅 Завтра точно пойду по всем магазинам, так как подвешивать нужно будет уже 😅
-
Так нормальна, не пам'ятаю скільки метрів, ціна близько 8 баксів
-
Кажуть ще буває в value village, але не бачила особисто
-
Кстати, если вдруг кто скучает, то в костко с месяц назад брал свинину нарезанную длинными кусками, засолил - отлично получилось, прям как дома на рынке сало покупали! 👍 Я просто смешал соль и специи, какие дома есть, обвалял кусочки (предварительно на маленькие разрезал) и в судочках в холодильник на 1-2 суток. Потом достал, чутка стряхнул остаток соли и специй и в морозилку. Сейчас кайфую 🥰