Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Розкажіть будь ласка детальніше про лекції
-
Ок, прийду . Це коли і де ? Мені треба хоч людей побачити і порозмовляти з кимось
-
Один бачить калюжі,а інший, Сонце,що в них аідображається
-
Чудово !
-
Ми сьогодні в українській церкві ліпили вареники, приходьте в наступний раз😉 t.me/uahelpca
-
Чекаю на ваші плюси . Дійсно дуже цікаво
-
Круто ! Дякую 🤗
-
Ми також тільки два тижні, але два тижні це дуже мало, щоб робити якісь висновки. Треба хоча б рік, а ще краще три)
-
Це те що я зауважила ща ці 2 тижні . З + це гори і чисте повітря , яке є у нас в Карпатах теж
-
Всім Привіт Шукаю з подрогую квартиру Хтось млже підскажіть якісь ще групи , або щось? Нам потрібно всього до кінця лютого
-
Хмм… а що саме не так з медициною і транспортними розв‘язками? Нарахунок старезних метро і автобусів - це не правда - так є ще старі, але іх поволі витісняють нові. Стосовно психів та інших цікавих людей на вулиці - ну то політика так тут, за що голосуємо, те і маємо) Стосовно цін - а де дешевше?)
-
В Європі . А на рахунок медицини то вона тут взагалі відсутня я б сказала ))
-
А в каком районе вы живёте? У нас полная противоположность о Ванкувере. Находимся тут 3 недели
-
Ооооо Рожеві окуляри поїхали вниз ...
-
За 2 тижні жодного разу не їхала в новому автобусі . А в день добирають 5!! автобусами
-
Я в Ванкувері 3 місяці . Дуже подобається місто,стільки води,це- мрія. Інгліш бей ,просто казковий,Люди- чудові,чуйні,уважні! Логістика- классна. Можна доїхати міським транспортом, куди завгодно. Пізніше допишу одк моємк коханоиму Ванкуверу,бо я на роботі.
-
Ви впевнені, що там дешевше?)
-
В чому саме відсутня медицина?
-
South Surrey , жили в Кокуітлам, і повертаємось туди :)
-
А что с логистикой ? После Одессы тут просто автобусный рай для нас
16 Jan 2023, 06:08
7191/23208
about 5 hours ago