Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
А ще гречка є в мережі магазинів Whole Foods, на розсип, так ще й у двох видах: зелений (не обсмажена) та коричнева (обсмажена).
-
Ох, ещё изучать и изучать магазины... 😅
-
Я знаю, кого приглашать на посиделки с пивасом 😁
-
Можливо не все, але дещо є: Scardillo Cheese (604) 420-9892 maps.app.goo.gl/QDm7LAyPyD9m78E4A?g_st=ic
-
Тут роблять різний італійський сир а ля моцарели, рікоти та дещо із вяленого. Давно там не був, але раніше там можна було безпосередньо купити)
-
Зайдіть сюди і будете приємно здивовані) Bonetti Meats (604) 856-2187 maps.app.goo.gl/o72B3C7kUbggunn78?g_st=ic
-
І взагалі нічого розводити паніку - все є, просто треба знати місця, паролі і явки😂
-
Благодарю! Но далековато. Разве что при случае по пути если заехать получится. Пока только один раз мимо ездили на озеро Чилливак. Буду иметь ввиду. 👍
-
Затем и общаемся, чтобы делиться находками своими 😉
-
Шукайте етнічні невелички крамниці і буде Вам щастя)
-
Чим багаті тим і раді)
-
Доброго дня, підкажіть по такому питанню. Плануємо народжувати дитинку в Канаді, власне заради цього і мігруємо. Розуміємо, що для батьків там привілеїв 0. Але більше цікаве, що це дає дитинці на перші рочки життя (федеральні та провінційні програми допомоги, медицина, садочки, гуртки, навчання, тощо) та в більш далекій перспективі
-
На дитину Канада платить гроші, чим менший дохід тим більша допомога. Садочки всі платні, але вони частину суми також покривають, залежить знову ж таки від доходу. Є програма на вище навчання. Типу, якщо кладеш гроші вони також кладуть. Реально назбирати на університет тут, якщо цим зайнятись з самого початку. Медицина безплатна, стоматолог і окуліст наче також. Спортивні гуртки тут є, в основному від міста де ви будете проживати, платні але не дуже дорого. Школи трохи слабенькі, я би рекомендував віддавати або до французького класу (за 5 років носії мови) або релігійні (сильніші), приватні дорогі
-
Чесно. Читаю ниття (вибачте кого образила, але це виглядає саме так) про транспорт, бомжів, психів, медицину…- і не розумію!!! Я з Запоріжжя. Мені здається це все таким сильним перебільшенням! Я бувала в Каліфорнії і бачила бомжів і психів. Іііііі щоооооо. От просто. Ви жили в Запоріжжі? Добавте до цього страшне повітря і посадіть всіх бомжів і психів за кермо маршрутки. Якщо шо, я люблю Запоріжжя. Я як раз кажу про те, що люди ніби в порцеляні жили в Швейцарській кондитерській з коровою з реклами Мілки все життя. Звідки стільки негативу
-
Рожеві окуляри)