Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вся помощь начнется не раньше,чем через 18 месяцев ,как ребенок и родители проживут в Канаде. Из самого основного это Госс поддержки по обучению . А так все остальное как и у всех.каких то особых привилегий не будет,разве что паспорт канадский сможет получить
-
Я б злякалась, якби цього негативу не було. Абсолютно природно хотіти кращого і розвиватись, а також критикувати, коли різниця життя відчутна. Саме тому маємо свою країну, де можемо змінювати все, що нам не подобається. А стосовно еміграції, ніхто ж не забороняє змінити країну і переїхати кудись ще, якщо немає сил чогось терпіти... тут ми скрізь гості
-
Річ не в різниці життя - воно просто інше. Інші погляди, відношення - Тобі або подобається і Ти приймаєш це, або бухтиш що це не так, то не відповідає)
-
Я про те, ще не варто один одного критикувати за різницю у поглядах. Все подобається- чудово, комусь не подобається, хай людина вискажеться, можливо, знайде однодумців, або зрозуміє, що це місце не для неї) Я за критику у будь-якому разі, вона рухає нас вперед. Крім того, ми з різних міст України, у нас все теж по-різному було і саме цим чудова можливість послухати інших, навіть якщо це суцільний негатив)
-
Пока что из костко под пиво (да и не только) креветки заходили в таких квадратных упаковках 😁
-
Jerky ще класні
-
Ой, взял я попробовать один раз недавно - вообще не зашло. Потому сам завялить мясо и решил 😅
-
Я теж за критику і з вами згодна. Просто інколи читаєш і не розумієш де ж саме жили люди, що в них було настільки краще. Невже не було таких побутових моментів. Може, це просто не так помітно було. Або не так гостро. Мені це трішки нагадує людей, шо приїхали відпочивати на all inclusive і їм їжі не вистачає. Все несмачне
-
Хтось нещодавно жалівся на малу кількість хінкалі у порціі тут🙃
-
Так я живу в Грузії поки. Я не жалілась. А сказала про традицію споживання хінкалі. Це не просто dish. Це ціла історія. І 4 «хінкаліни» це мало. Таке я бачила і в Польщі. Та це не є причиною підор*сити Канаду і поїхати з неї)). Це просто їжа. Я так само в Грузії з українцями спілкуюсь про моменти життя. І багато чого є незручного, або незвичного для нас. Та це не є проблемою Грузії. Це тільки наші проблеми
-
Доброго часу. Підкажіть будь ласка, чи є у Ванкувері мовні курси зі стипендією? В інших провінціях кажуть є. Можливо хтось вже пройшов цей шлях чи має інформацію. Дякую🤗
-
А як туди потрапити?
-
Ось цим і прикольна Канада: сюда кожен може привнести якусь хорошу частку свого бачення) То ж бо не засиджуйтесь там на березі Тбіліського моря а приізджайте сюда. Відкривайте невеличкий ресторанчик грузинськоі кухні, а ми радо на регулярній основі будемо до Вас заходити)
-
Та ладно тобі))) зато за 5 хв можна було доїхати до іншого кінця міста, скайтрейн позаздрить 🙈
-