Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Підкажіть будь ласка, якщо робота парт тайм та віддалено, але з канадським роботодавцем, то я правильно розумію, що це для PR не буде зараховуватися за роботу? А для канадських роботодавців це буде рахуватися, що в тебе є канадський досвід роботи чи вони скептично ставляться до такої роботи?
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=393&top=29 Парт тайм зараховується для ПР, якщо ви не студент
-
І для роботодавців це також вважається нормально, що це досвід роботи в Канаді
-
Які саме обмеження стоять?
-
Ми як раз це вчора обговорювали в чаті, можете пошукати повідомлення. Треба їхати на кордон, або подаватись онлайн. Онлайн займає довго, від 6 тижнів. На кордоні зроблять одразу, але вони можуть Вас розвернути, і сказати щоби Ви подавались онлайн. Прикордонники не люблять коли люди приїзждають на кордон робити перміти
-
В аеропорту теж міняли але вже ні , розгортають людей )
-
Але спробувати можна, якщо є час. Чекати онлайн дуже довго
-
Были на Cypress в среду. Нам очень понравилось. Трасы были в хорошем состоянии, работают до 16. Трасса Панорама это бомба (Vancouver area как на ладоне). Скипас 50, рент оборудования 60. Есть кафе с неплохим ассортиментом, работает до 15. Парковка была, пробок небыло. На выходных, я думаю всё по другому.
-
Я бачив що розгортали людей, якщо вони подавались онлайн, і приїздили в аеропорт міняти. Або коли хтось намагався податися на документ не по прильоту, а вже після, навіть через 1-2 дні. Але якщо його одразу там видали, але з помилкою, то вже їх (офісу в аеропорті) liability. Останнє - цитата самого іміграційного офіцера з аеропорта:)
-
Дневной скипас 50 долларов, рент оборудования 60 долларов. Дешевле оборудование в даунтауне. А ещё важно - оплата только кредитной картой!
-
Добрый день ребята. Может кто сможет помочь с работой. Ищу любую.Пока живу в Ленгли. Переезжаю в Суррей. Я активная коммуникабельная. Английский средний В1-В2. Аккаунтер со стажем и так же есть медицинское образование. Понимаю что сразу подходящее не найду. Возможно фабрики склады клининг готовка помощь по дому сурермаркеты. Рассылаю активно резюме. Но хочу уже с чего то начать. Буду благодарна за советы и помощь.