Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
В мене немає візи , мене не повернуть ?
-
Дякую, а не підкажете які орієнтаційно ціни на самі брекети і на один візит, коли роблять контролю?
-
Є рекомендація. З моїм 19річним братом ходили в одну лікарню (в нього брекети українські місяців 9 стояли) там сказали знімати, все наново на 2 роки. Не повернулись. Тут - Burnaby Heights Orthodontics - Burnaby Orthodontist 4587 Hastings St Suite 200, Burnaby, BC V5C 2K3 - сказали все добре зроблено, не треба знімати. Продовжим дікування як у вас було заплановати ще на рік. Задоволені. Сама туди ще малого брата (10років) відвела. Дуже рекомендуєм!
-
Перший візит безкоштовно
-
Дуже дякую! А не підкажете наступні візити скільки коштують?
-
А далі, якщо брекети то вони не за візит беруть, а підписуєте контракт і платіж щомісячно. А візити як треба. Рідше чи частіше.
-
Всем привет. Нашел контакт где можно приобрести отличные сигареты по хорошей цене. Практически в два раза дешевле чем в магазине и есть с ментолом которых нет в BC. Кому интересно могу дать контакт.
-
Тиждень, не більше
-
Це дуже дивно. Можливо якісь дані буди не вірні. Зазвичай дуже швидко приходять
-
Нам пришло за 2,5 рабочих дня. Подали в пятницу ,пришли во вторник
-
Ми приїхали у червні. А мама моя приїхала нещодавно, тиждень тому. і вже отримала
-
Мы подались в пятницу, в понедельник уже были деньги
-
Привіт. Моя донька їде навчатися до KWANTLEN POLYTECHNIC UNIVERSITY у Сурей у січні. Чи немає у групі студентів\викладачів з цього вузу?
-
Привет. Уже кто-то получал возврат за medical exam?
-
Так
-
О! А как давно вы отправляли заявление? Почтой ли?
-
Відправляли десь в середині жовтня поштою Десь через місяць прийшли чеки на повернення і потім ще через два тижні прийшли чеки за кров
-
Дякую
-
Ми відправляли у листопаді і ще чекаємо на відповідь
-
Я тоже жду с ноября 😩
16 Jan 2023, 06:08
7638/23204
about 10 hours ago