Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Тільки квиток на паром. Ви не виходите ніде у США.
-
Как бы да. В моем случае это 12.000 было вообще. Но была машина до этого, плюс бонусы на новой работе подкинули - как раз на машину и вышло заплатить первоначальный взнос.
-
www.gofundme.com/f/help-little-marias-family
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, якщо ми вчора пройшли медогляд то коли потрібно подаватись на хелфкарту. Чи можна це робити одразу чи потрібно дочекатись якихось результатів? Тому що вчора нам сказали що вони всі дані кудись відправлять самі і нам нічого не потрібно робити якщо ми не плануємо працювати у мед закладах і тп. Чи може хтось розкласти по полицях? Буду вдячний.
-
Ви можете податись на Health Card в будь-який час незалежно від медогляду.
-
Дякую!)
-
У файлах цього чату є довідник для новоприбулих українською. Він може стати Вам у нагоді
-
Всем привет ! С первого января будет доступен 1 bedroom basement unit. Своя ванная / свой туалет. Интернет и коммунальные включены. Находится на пересечении Joyce/Kingsway.(Vancouver) Рядом есть магазины, рестораны 7-10 минут пешком от скайтрена. Не требуется кредит чек / трудоустройство. Контракт на 3,6,12 месяцев с секьюрити депозитом 500 долларов. Месячная стоимость - 980 долларов. За адресом и видео юнита прошу обращаться в личные сообщения .
-
Я переклав в Україні онлайн також. Але це не для PR)
-
Добрый день! Можно подробнее о жилье? Спасибо
-
Доброго вечора Підскажіть будь ласка щодо medical exam Якщо сдала його, то потрібно щось кудись відсилати? Бо мені дали мої данні і сказали відсканувати у свій кабінет, але я щось не памятаю щоб це треба було робити....хтось проходив через це? може помилились