Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Подскажите кто ходит на бесплатные курсы, как обучение , в какое время проходит, и возможно кто уже с b2 для улучшения, есть ли вообще смысл ?
-
Всім привіт, терміново здається кватрира в Річмонді, терміном на 3-6 місяців, гарна понорамна 2bd, 2ba, поруч великий дитячий майданчик, парк, школа, ціна 2500$, вільна з 25 грудня, або після 15 січня, деталі в приват
-
Тут трохи простіше, ніж у Вашому списку, може комусь стане в нагоді - кров беруть у цій же клініці - рентген через дорогу - звіт IRCC відправляють самі www.immigrationmedicals.com/
-
Де Ви були раніше 🙈 Менше бігати було б Думаю іншим буде корисна інфа
-
Добрий день, може хтось знає якісь курси або мовний клуб з англійскої дякую
-
Вам платні чи безкоштовні?
-
Я би розглянув обидва варіанти, ті що краще по локації та часу підійдуть, дякую
-
Якщо безкоштовно то у vpl ж розмовні клуби англійської, можете записатись на здачу LINC тесту ф разом з результатами вас надішлють і чималенький список місць де ви можете ходити на безкоштовні курси англійської Якщо платні, то просто заходите різні школи/коледжі англійської в гуглі і вперед) Від себе можу порадити LCC, доволі круте викладання) Багато хто хвалить ISSofBC
-
Дякую велике
-
Підкажіть, будь ласка, безкоштовно з карткою MSP чи треба оплатити, а вони дають форму на возврат грошей?
-
З карткою безкоштовно
-
то вже втретє або вчетверте це посилання розміщую в групі 😉
-
Наші рідні проходили у червні. Тоді ще все оплачували. Закон вийшов пізніше. Зателефонуйте до клініки, дізнайтеся.
-
Мы сегодня сдали последний анализ ( x-ray) все бесплатно. У нас были карты msp
-
Доброго вечора. Хто купував б/у машину , яку страхівку оформлювали ? Яка взагалі процедура , якщо ще не має канадських прав ? Напишіть будь ласка .
-
Дуже швидко 250 в місяць, бейсік,після того як получите місцеві праваі буде дешевше
-
коли шукала по пошуку не було Вашого повідомлення, дивно
-
Здам кімнату в квартирі з 01.01.2023 За інформацію в лс
-
Вона тут одна єдина, ICBC. Зайдіть до ближайшого брокера, вам все пояснять. На фб можно знайти наших брокерів, якщо потрібно
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка хто знає чи можно зробити лазерну корекцію в Канаді? Може хтось родив і знає які результати ?
16 Jan 2023, 06:08
7994/23189
a day ago