Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
всім привіт, а в когось є приклад ворк перміту по візі CUAET? цікавить саме інформація, яку там пишуть стосовно самого перміту (строк, умови, обмеження і тп)
-
Декілька тижнів тому сюди в чат хтось кидав фото свого перміту, можете пошукати по фотографіях чату
-
дякую, мені вже прислали
-
громадо, ще таке питання, спілкуюсь з орендодавцем з Craigslist, вона просить сплатити суму депозиту, щоб закріпити квартиру за мною, договір має надіслати також. хтось вже зтикався з такою практикою, ці це взагалі безпечно?
-
Ні нікому нічого не відправляйте
-
Може таке і має місце , але я би так не робив
-
Після підписання контракту, чому ні. Я так робила двічі, але тільки після підписання паперів
-
@mister_shoo
-
Усім привіт! Можливо хтось знає чи можна отримувати візу по програмі CUAET на дитину яка вписана в паспорт мами? У мами віза вже є.
-
Можно
-
Дякую. Віза дитини вклеюється в паспорт мами?
-
Да, у меня так же. И моя и дочки виза
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто виїжджав з Київа. Де ви робили біометрію?
-
Львов
-
Добрий день! Можливо хтось летів Люфтганзою маршрутом Варшава-Франкфурт-Ванкувер? Як пройшов політ? Чи вистачило півтори години на зміну літака у Франкфурті? Чи потрібно було робити перереєстрацію багажу? Також розглядаю інші варіанти, буду вдячна за пораду
-
Вибачте, а навіщо?
-
Власне, я тільки збираюся подорожувати у Канаду, а зараз знаходжуся в Україні. Встало питання про вибір білетів на літак
-
Чи Ви мали на увазі щось інше?
-
Доброго дня, трішки не ті міста, але experience напевно у вас буде той же. Летіли Краків-Мюнхен-Ванкувер, також Люфтганзою. Пересадка у Франкфурті була 50 хвилин, це було дуже стресово, ми прям бігли до терміналу😅 Сам переліт пройшов дуже добре, їжа/напої входять в вартість квитка, ще давали наушники та можна було дивитись фільми. Щодо багажу, ви здаєте його в Польщі, а отримуєте в Ванкувері, ніякої перереєстрації👌🏼
-
Мы летели варшава- франкуфр- ванкувер. Но у нас были огромные перерывы между самолётами (Франкфурт -ванкувер 12 часов) ,а так же был рейс транзитный. Багаж сдали в Варшаве и забрали в Ванкувере Если у вас тоже транзит, должно хватить
16 Jan 2023, 06:08
8039/23202
41 minutes ago