Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто виїжджав з Київа. Де ви робили біометрію?
-
Добрий день! Можливо хтось летів Люфтганзою маршрутом Варшава-Франкфурт-Ванкувер? Як пройшов політ? Чи вистачило півтори години на зміну літака у Франкфурті? Чи потрібно було робити перереєстрацію багажу? Також розглядаю інші варіанти, буду вдячна за пораду
-
Власне, я тільки збираюся подорожувати у Канаду, а зараз знаходжуся в Україні. Встало питання про вибір білетів на літак
-
Чи Ви мали на увазі щось інше?
-
Доброго дня, трішки не ті міста, але experience напевно у вас буде той же. Летіли Краків-Мюнхен-Ванкувер, також Люфтганзою. Пересадка у Франкфурті була 50 хвилин, це було дуже стресово, ми прям бігли до терміналу😅 Сам переліт пройшов дуже добре, їжа/напої входять в вартість квитка, ще давали наушники та можна було дивитись фільми. Щодо багажу, ви здаєте його в Польщі, а отримуєте в Ванкувері, ніякої перереєстрації👌🏼
-
www.facebook.com/oksana.gedz?mibextid=LQQJ4d
-
App Люфтганзи вишукав якийсь такий маршрут, але з малою пересадкою. Усього за білети просять 4200 злотих (близько 35 тисяч гривень) і я чесно не знаю, чи можна дешевше. Також бачила, що є маршрути по типу Варшава(умовно)- Лондон-Калгарі-Ванкувер, але з паузою між Калгарі і Ванкувером близько години або півтори, і через це не встигають оформити ворк перміт у першому аеропорту. Можливо хтось з цим стикався?
-
Власне, сам маршрут з аплікації
-
Дякую! Це сайт самого перевізника чи якийсь інший?
-
Сьогодні пройшли медогляд в цій клініці в Surrey. Справились за одну годину (x-ray без черги, в цій же будівлі, кров 2 хв пішки від цієї клініки, без попереднього запису). З картками MSP безкоштовно
-
Привіт всім. Чи може хтось підказати по хелф карті? Хотів заповнити заявку на її отримання і там питалось чи ви одружений. Я вказав що так і далі мене направило вводити дані дружини та дитини. А якщо вони сюди приїдуть тільки весною то варто їх вводити зараз чи ні? Підкажіть якщо хтось з таким зустрічався...