Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
App Люфтганзи вишукав якийсь такий маршрут, але з малою пересадкою. Усього за білети просять 4200 злотих (близько 35 тисяч гривень) і я чесно не знаю, чи можна дешевше. Також бачила, що є маршрути по типу Варшава(умовно)- Лондон-Калгарі-Ванкувер, але з паузою між Калгарі і Ванкувером близько години або півтори, і через це не встигають оформити ворк перміт у першому аеропорту. Можливо хтось з цим стикався?
-
Власне, сам маршрут з аплікації
-
Дякую! Це сайт самого перевізника чи якийсь інший?
-
Сьогодні пройшли медогляд в цій клініці в Surrey. Справились за одну годину (x-ray без черги, в цій же будівлі, кров 2 хв пішки від цієї клініки, без попереднього запису). З картками MSP безкоштовно
-
Привіт всім. Чи може хтось підказати по хелф карті? Хотів заповнити заявку на її отримання і там питалось чи ви одружений. Я вказав що так і далі мене направило вводити дані дружини та дитини. А якщо вони сюди приїдуть тільки весною то варто їх вводити зараз чи ні? Підкажіть якщо хтось з таким зустрічався...
-
Летіли на початку грудня, з Албанії до Ванкуверу через Франкфурт, потім Торонто . Але літак запізнився і на пересадку ми не встигли (по квитках була година). Якщо ви купили білети у на сайті однієї компанії(брали люфганзу), то це не проблема. Нам дали ваучер на їжу і готель у франкфурті і квиток на літак на наступний день. Наступного дня вилетіли вже без пересадок прямим рейсом. Люфганза полюбляє затримувати виліти і прильоти (виліт з франкфурта затримали на 1,5 години, прилетіли у Ванкувер з 1годиною запізнення)
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/governments/government-id/bc-services-card/your-card/change-personal-information
-
-
Добрый день! Я летела через Франкфурт (изначально должна была лететь из Вены в Монреаль - Ванкувер, но рейс отменился и поменяли билеты) Благо, что мой рейс задержался и я успела, иначе не успела бы просто, аэропорт огромный, я к своему гейту шла минут 30 точно, потом был паспортный контроль и странный немец нес ерунду и придирался к печатям в паспорте, почему я вообще возвращалась в Украину и почему лечу в Канаду и т д (возможно просто не повезло и он такой человек), а там в итоге снова очередь километровая на осмотр ручной клади (хотя это же транзит), и это заняло много времени Мой вывод: я буду обходить стороной этот аэропорт, простите 😅 Кстати, в Вене все проще было, никаких доп проверок и тд (летела из Будапешта в Вену сначала) Знакомая уже не один раз летает через Лондон и очень довольна, и у нее нет визы и все ок сказала (думаю в следующий раз попробовать)