Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Сдаю комнату, в Ричмонде в центре города , 650 $ в месяц, пишите в личку
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи обов‘язково потрібне підтвердження адреси, щоб зробити sin в кабінеті, не онлайн?
-
Всім привіт, можливо хтось займається доставкою меблів і має відповідний автомобіль, напишіть мені будь-ласка.
-
Вітаю. Walk-in clinic в річмонд має бути не одна. Окрім мсп і можливо якогось айді з фото вам більш нічого не потрібно. Не всі клініки приймають зразу хто прийшов, треба телефонувати, і там скажуть чи це буде телефонний апоінтмент чи треба прийти . Раджу спочатку знайти клініку яка ближче до вас у Гуглі та Гугл мапс, подзвонити туди і дізнатися на коли ви можете взяти апоінтмент. Якщо в вас emergency, і треба терміново побачити лікаря то тоді краще їхати в hospital emergency. Обдзвоніть всі walk in clinic біля вас та возьміть апоінтмент там де швидше за все вас приймуть
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, хто летів з твариною в багажному відділені з Варшави до Ванкувера? Якими авіалініями? І які вимоги до перевезення були?
-
@dana_banana78
-
Добрий день. Поясніть мені будь ласка як це працює. Ми нещодавно приїхали,з кішкою, і звернулись до фуд банків. Вчора в центральному фуд банку для 2х людец нам видали: макарони,фарш,хліб,3 картоплини(це не жарт),імбир,пляшку вершків до кави(без кави),і трошки мерзлих мандаринів та яблук,це до 10 січня. У фуд банку для тварин нам видали маленьку банку консерв і жменьку сухого корму. Питання: де заявлені на сайті продукти? Чи хтось звертався і що отримував? Можливо ми щось робимо не так
-
Ось тут поцікавтеся ще spca.bc.ca/programs-services/community-work/charlies/
-
Ми в цей ходили,фото з нього. Ви звертались?
-
Ні, мій госпіталь туди донатив
-
Це благодарюійн установа, яка видає те і стільки, що отримала від донорів. Це завжди буде різний асортимент, та кількість, більш менш схожий, проте не фіксований. Перед Різдвом вони робили навіть більші видачі, ніж зазвичай, Різдвяні. Зараз може бути обмежена кількість - бо свята.