Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
І ще питання хтось професійно займається відеомонтажем?
-
Дякую, збережу собі - знадобиться
-
Привіт, в кого можна позичити футбольний м'яч ⚽️ для тренувань на тиждень, потім поверну 😁
-
Друзі, підскажіть, будь ласка, хтось знаходив/бачив десь класичний, тонкий вірменський лаваш ? Дякую
-
Нет
-
Я ось такий купую, але не пам’ятаю де брала. Здається в Костко.
-
В Волмарте такие продаются
-
Любой арабский магаз это море кладезей)
-
Вітаю усіх з переможним 2023 роком Нагадую, що вже 7 січня я запрошую усіх на Різдвяний концерт у Ванкувері Різдво найкращий час для того, щоб пригадати українські традиції, співати колядки, куштувати смачні страви та насолоджуватися спілкуванням у колі рідних та близьких. На жаль, цьогорічне свято багато українців проведуть далеко від дому. І тому нам всім, як ніколи, у ці дні потрібні підтримка та відчуття єдності. Щоб їх отримати та відсвяткувати православне Різдво разом, я запрошую усіх українців Ванкуверу на Різдвяний концерт. 🎄 Дата проведення 7 січня 2023 року о 17:00 На ньому ви зможете: - послухати українських колядок, щедрівок та новорічних пісень; - поспівати разом; - скуштувати 12 український традиційних страв ( кутя, 2 види вареників, голубці, салати, підливка і багата іншого) - отримати можливість виграти гарні подарунки. Вартість квитка 45$ Дитячий ( 7-15) 25$ (10$ від кожного квитка на допомогу Україні, із точним звітом через 1-2 тиждні після заходу) 🎄Місце проведення 154 East 10th Avenue, Vancouver, BC V5T 1Z4 Щоб придбати квитки, потрібно написати мені 🙂 🎄Я хочу нагадати кожному, що не важливо, де ви знаходитесь, самі чи з рідними, у вас завжди знайдеться місце, де ви зможете почувати себе, як вдома🙂💕 Приходьте, щоб поринути в українські традиції святкування Різдва та допомогти Україні попри відстань та кордони. fb.me/e/2woqKsIfy?mibextid=N4tvPT
-
девочки подскажите есть кто-то из наших в Ванкувере или рядом парикмахер?
-
Друзі. Кто що думає про корупцію, кумовство, взятки, вирішування питань силою? Як багато бачив реплік в чатах, коли обговорювали конфліктні ситуації - що типу круто було б розібратись як в Україні та з кимось побитись. Або цікаво теж - а хто в житті хоч раз давав хабаря? І чи вважаєте ви це гарною практикою? Далі також цікаво щодо практики того як влаштуватися на роботу - хотіли би ви щоб ваш знайомий якійсь вас устроїв, тільки тому що в вас з цим знайомим(ою) гарні відносини?
-
Я за 6 років в Канаді відвик від корупції… мій однокласник в Україні, збив насмерть дівчину, а її хлопця відправив у реанімацію. За кермом був в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння… йому дали 3 роки умовно, нібито в нього була епілепсія. В Канаді я такого собі навіть не уявляю. Тому я проти корупції в будь-якому розумінні
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка послуги авіа-пересилки речей з Європи в Ванкувер?