Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
В останньому відборі прохідній бал по Express Entry був 491
-
Можна ще по провінційній програмі BC PNP подаватись
-
Спеціаліст це не професія) Канада достатньо бюрократична країна. Процес отримання PR можна розбити на етапи: вибір програми на PR, подача/збір документів на PR, отримання запрошення від уряду/провінції на подачу, очікування рішення по PR. Вибрати програму можна заздалегідь. Отримати запрошення в залежності від обраної програми. По кожній програмі є приблизний розклад коли відбуваються вибірки кандидатів на отримання PR. Після отримання запрошення від уряду/провінції (якщо ви потрапили у вибірку кандидатів) очікування може буде як пару місяців так і пару років. Вони не дають дедлайну, залежить від завантаження IRCC (державного органу який цим займається) Отже коротко: 1. Місяці чи роки в залежності від обраної програми та ваших данних 2. В залежності від обраної програми. Є провінційні, де CLB мінімум 4. (Погугліть таблицю перекладу балів IELTS в CLB). В мігиаційних програмах тут фігурує показник CLB.
-
Гуглите LMIA
-
Советую это делать с иммиграционным консультантом, я делал 2 раза себе LMIA, там есть тонкости
-
Будет стоить ~3000
-
По закону работодатель это должен оплачивать, но по факту работодатель не хочет это сам оплачивать
-
Всё верно. Я уже человеку это объяснил в личных сообщениях. Просто без LMIA нельзя получить 50 баллов за job offer. Поэтому я это рекомендую только в том случае если не хватает 50-ти баллов для ПР
-
Многие работодатели через 3 месяца поедоставляют бенефиты. Если подписывали контракт, можно там посмотреть условия и сроки, либо напрямую HR спросить
-
Добрий вечір! Чи може хтось порадити стоматолога?🙌 East Vancouver
-
Якщо хтось хоче купити/ вкластись у житло: In Surey there is a new project will start this or next month and will finish in end of 2026.The price will start as low as $399900. From Junior 1 bedroom to townhouse Фотографії проекту дома можу скинути, якщо зацікавить, в приватні повідомлення