Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
По закону работодатель это должен оплачивать, но по факту работодатель не хочет это сам оплачивать
-
Всё верно. Я уже человеку это объяснил в личных сообщениях. Просто без LMIA нельзя получить 50 баллов за job offer. Поэтому я это рекомендую только в том случае если не хватает 50-ти баллов для ПР
-
Многие работодатели через 3 месяца поедоставляют бенефиты. Если подписывали контракт, можно там посмотреть условия и сроки, либо напрямую HR спросить
-
Добрий вечір! Чи може хтось порадити стоматолога?🙌 East Vancouver
-
Якщо хтось хоче купити/ вкластись у житло: In Surey there is a new project will start this or next month and will finish in end of 2026.The price will start as low as $399900. From Junior 1 bedroom to townhouse Фотографії проекту дома можу скинути, якщо зацікавить, в приватні повідомлення
-
LMIA - дозвіл від держави роботодавцю приймати іноземних працівників
-
У когось є знайомі, хто підтверджував досвід раніше фрилансерський/ФОП? Для імміграційних програм. Питання не так в тому, як його підтвердити. Як в тому, як підтвердити саме 2 роки еквівалентно full time. Наприклад, як потребує bc pnp tech.
-
Доброго дня, шановні. Хтось вже робив нову робочу візу у Канаді( у кого закінчився закордонний паспорт і там віза була не на три роки)? Може хтось може порекомендувати що робити .
-
Мы переподались на сайте IRCC на продление CUAET work permit до полного срока, ждём пока с 12 октября ((( говорят про телефону, что все ок, просто большая очередь
-
Отлично 👍 поняла. Благодарю за ответ.