Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вы сначала подайтесь на MSP и получите номер страховки, чтобы вам медосмотр было бесплатно. И в клинике уточните, будет ли это для вас сразу бесплатно по MSP или потом придется подавать заявку на возврат денег.
-
Онлайн по приезду, для него work permit нужен, который вам в аэропорту дадут
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/tourism-immigration/ukraine/welcome
-
В цьому і вся проблема що багато новоприбулих з України крутять носом на такі роботи , коли б ці люди пройшли всі кроки імміграції з нуля як більшість тих хто в Канаді /Америці давно то можливло б цінили те що зараз Канада надала , адже ж ні - купа приїжджих людей думають що «як я з освітою і досвідом роботи в Україні буду тут йти працювати на склад наприклад чи м’ясокомбінат» - дуже просто - засуньте свою гордість в одне місце і працюйте на любій роботі яка є для початку , вчіть мову, потім буде легше йти до цілі і працювати вже по своїй спеціальності .
-
Всім привіт. 🌞 Питання: хто-небудь подавав заявку на study permit для неповнолітньої дитини з Канади. Тільки для неї. Без подання заявки на дорослого. Маю декілька питань. Бо анкета вимагає досвід роботи дитини 🤯 Чи може я неправильно відповіла на питання анкети. 🤔 Вже спробувала різні варіанти 🧐 Дякую!
-
100% поддерживаю! Со мной в 2013 и доктора были на мясокомбинате, и профессиональные танцоры и инженеры. Мы все знали, ради чего нам надо потерпеть 2 года. Сейчас каждый там, куда стремился. Я этому предприятию благодарна. Они всегда поддерживают рабочих для получения документов. Работает юнион, защищающее права рабочих. Страховки. Это отличный старт для тех, кто имеет цель остаться в стране. Кстати, прошло 10 лет, а некоторые остались там работать - супервайзерами, в отделе проверки качества и в HR.