Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую
-
Доброго дня. Ви могли би надіслати інформацію по ціні? Бажаю орендувати місце для манікюру. Заздалегідь дякую
-
А хіба неофіційна робота вважається стажем? Її ж ніде не можна відслідкувати, тим більше, якщо компанії вже немає.
-
В нас теж була помилка в мене і дитини, ми дзвонили по телефону, дитині виправили скоро, а зі мною навозилися(мені гроші прийшли майже за 3 тижні, чекали коли виправлять , пробували кілька раз заповнити і не пускала стстема)
-
Це- залежить від Вас. Якщо пошукаєте,попереписуєтесь,або побігаєте знайдете за тиждень максимум
-
Ну я знайшла :)
-
За тиждень після отримання результату,якщо точніше
-
Можете посидіти почекати:)- почекуни,найуспішніші,взагалі о
-
Я продавала авто в Хорватії Українцю. У консульстві зробила довіреність на нього. Він оплатив біткойном, потім я його через paxful обміняла на CAD Якщо ви продаєте в Україні за паперові гроші, ви потім шукайте обмінники у своєму місті і міняєте на біткойн або тезер (USDT) ви фізично де взагалі?
-
Самому покупцеві авто буде навіть зручніше обміняти свої гроші в USDT і платити в них. Якщо тільки не зовсім маленьке місто, де немає криптообмінників
-
Але якщо ви ще не в Канаді, я дуже рекомендую ввозити в Канаду готівку. Будь-яку суму, хоч $500 000 Ви її в аеропорту задекларуєте і таким чином це ваші гроші з яких не треба платити податок.
-
Бо якщо ви продасте за крипту в Україні авто Потім приїдете в Канаду І вже тут почнете міняти крипту на кад... Ну таке, в ідеалі ви повинні будете платити податок за реалізацію майна