Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Завтра, в неділю, як завжди, триватиме безкоштовна роздача одягу, білизини, іграшок, кухоного обладдя. Дуже багато дитячого одягу! АДРЕСА: 154 E 10th Ave, Vancouver ЧАС: з 11 ранку по 2 дня Будемо вдячні за допомогу волонтерів з сортуванням одежі. Запрошуємо всіх! 💛💙
-
Друзі всім привіт , таке питання може хто знає - в чому різниця між візами visitor і worker , точніше так якщо людина приїде після березня 23 року во visitor visa (cuaet ) вона отримає work permit?
-
Я просто на днях посмотрел видео на ютубе и там иммиграционный консультант сказал что те у кого визы visitor вклеены, после конца программы Cuaet март 23 года (если его конечно не продлят ) не будут получать work permit по прибытию в Канаду начиная с 1 апреля 23 года
-
Понял , спасибо большое за ответ
-
Шукаю кімнату з 31 січня
-
Доброї ночі. Чи буде хтось їхати 16-17 числа на машині у Гібсонс?
-
Привіт. Шукаю але не можу знайти безкоштовні курси по англійській мові. Можливо хтось в курсі?
-
Вітаю! Скажіть будь ласка це кожного тижня відбувається?
-
Доброї ночі! Так, приходьте
-
Спасибі.
-
всі безкоштовні курси потребують результату екзамену. щоб сдати екзамен ми записані на 23 лютого наприклад. Лишаються тільки спікінг клуби, або платне навчання і екзамен, знов ж таки
-
якщо ви вже сдали цей екзамен , то можу пошукати лінк з цими всіма курсами
-
А як ви записались? Чи куди?
-
Якщо можна, будь ласка.