Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
всі безкоштовні курси потребують результату екзамену. щоб сдати екзамен ми записані на 23 лютого наприклад. Лишаються тільки спікінг клуби, або платне навчання і екзамен, знов ж таки
-
якщо ви вже сдали цей екзамен , то можу пошукати лінк з цими всіма курсами
-
А як ви записались? Чи куди?
-
Якщо можна, будь ласка.
-
Також буду вдячна, якщо поділитеся інформацією!
-
Спробуйте ще раз issbc.org/wp-content/uploads/2018/01/LINC-APPLICATION-FORM-Jun-2021.pdf але найкраще під’їхати з документами в центр і на місці заповнити
-
@Bird1991
-
issbc.org/our-resource/register-for-linc Найсерйозніші курси тут це LINC program. Потрапити достатньо не просто . Вантажите в інтернеті аплікацію . Відправляєте їм факсом (!!!) 😅😅 свою заявку ( я знайшов онлайн емулятор факсу і зкористав ним) . За місяць вам приходить апоінтмент на день тестування . Ви проходите тестування (рівні від 1 до 10). Далі вас направляють у найблищу групу по вашому рівню ,місцю проживання і графіку роботи . Групу можна змінити якщо вас вже є свіже тестування на руках. Є навідь дейкери при деяких групах, що б мами вчилися, поки діти в дитячій кімнаті. Курси серйозні - рівень піднімають добре . Але потрапити , як я і казав геморно і важкувато …. Довго доводиться чекатиму початок
-
LINC Assessment and Referral Centre #208 – 2525 Commercial Drive Vancouver, BC V5N 4C1 Tel: 604-876-5756 Fax: 604 876-0134
-
ми ходили самі, запнювали анкети там
-
А якщо готову принести?
-
просто віддаєте їм, вони ще просять ворк перміт. І записують на день ічас
-
я не можу записатись на курси без цього екзамену. Вони всі кажуть сдати і потім приходити до них
-
Before you can enroll in a LINC program, you must complete a language assessment.
-
А скільки курсів можна пройти безкоштовно? Я маю на увазі, ось ти здав тест умовно на 7, приходиш на сьомий рівень у групу, тож чи можеш ти вчитися до 10 максимуму, чи проходиш один рівень а далі на платній основі?
-
Привіт. Цієї неділі будемо у Річмонді, шукаємо квартиру. Якщо є варіанти, то поділіться, будь-ласка
-
А что за экзамен? Какой-то внутренний или они имеют ввиду IELTS/TOEFL?
-
Моє питання може виявитись дивним, але..Скажіть будь-ласка, якщо я тільки маю бути у Ванкувері 15 лютого. Чи можна зараз онлайн записатись на курси, а по прибутті вже пройти тест на визначення рівня, та розпочати навчання? Чи потрібно цим займатись вже на місці? Буду вдячна за відповідь
-
Это было условно. Может по результатам будет 4-5, я, если честно, не знакома с требованиями и градацией LINCа. Я имею ввиду именно саму доступность и возможность пройти от уровня к уровню