Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ще, до речі натрапила на VGC коледж, вони казали, що в них схожа програма з вивчення англійської, може у них інший графік.
-
Не слышал про такой, но погуглим, где он 😁
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка у вас work permit ? Чому питаю. Коли я дізнавалася про Pathway мені сказали суму в 3000 ( як для немісцевого студента ) . Я тільки приїхала в липні і у мене немає PR
-
щоб запиcатись туди теж треба мати результат екзамену
-
І у мене немає PR і є ворк перміт, все ок, може вони не знали, що Ви українка чи нова ціна з 2023 року, не знаю
-
Так я їм ЛІНКівський і давала, про це і пишу, що в ЛІНКа безкоштовний екзамен, а в VCC коледжа - ні, на скільки я знаю
-
Їм ЛІНКівський підходить
-
Мені подобається, а через що жахнулись? Викладачі хороші, навчання теж хороше, не дороге, є бібліотека з безкоштовним друком, можна тьютора брати раз на тиждень інд заняття, хороша не дорога столовка, ручки і блокноти безкоштовно дають, якщо треба. Навіть не знаю, що могло жахнути, в українських навчальних закладах такого нема.
-
-
Емм... Ну в Могилянці чи Шевченківському не навчалася, може там краще, ніж в VCC, але кожному своє
-
Нічого жахливого не помітила)
-
Мені до речі хвалили vcc, казали що в них високий рівень і ефективне навчання
-
Добрий день! Порадьте, будь ласка, щодо мобільного зв'язку Я читала, що самими великими операторами є Телус та Белл, і власне ціна і плани на сайті вказані однакові 85$/25Гб, 95$/45-50 'Гб в залежності від фірми. Але чи існують менші тарифні плани? Я маю на увазі, навіщо настільки великі пакети, якщо вдома чи на роботі має бути wi-fi? Чи в Канаді це трохи не так працює? 😅