Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Хахаха - так і є , рожеві поні малюють
-
А в реальности совершенно не рай … и медом не мажут в аэропорту
-
Зачем в петлю 😹😹 На Канаде мир клином не сошелся 😹 Просто нужно быть реалистом Давать людям правильную информацию .. То эти блогеры - делают плохое дело … Как не посмотришь все говорят что это рай 😹
-
Працював трак драйвером по США - там 60-70к на рік (зараз думаю буде більше із за інфляції), потім працював на півночі далеко - там 100-120 можна якщо хороший сезон, також залежало від цін на нафту, якщо все погано то 50-70. Якщо не криза то можна і більше 120. Але це не зараз. Це коли нафта була по 120 та інфляції не було. Потім працював менеджером фірми за десь 70-85 (це якщо рахувати додаткові бенефіти типа машини і т.д.) тому що залежало від купи факторів - типу як додаткові роботи, комісія і т.д.
-
Кожному своє , тут люди бізнес роблять без проблем , головне бажанНя , Канада нікого не тримає тут за вуха
-
60$ в годину ?
-
От и думаю что наверное не для меня Канада ))) Очень красиво - так по домашнему ))) Но бизнес проще делать в Европе
-
60 доларів в годину це вже платять людям які або серйозні IT developers або хто має досвід 10 років і більше в якісь чіткій сфері
-
Мастер холодильного оборудования вентиляции и обогрева
-
Живу в Канаді вже 6 років Не IT На старт без досвіду 17-19 дають З досвідом 2-3 роки 20-25 В IT На старт дають 25-30 З досвідом 2-3 роки 35-40 З досвідом більше 5 років 45-50 За все решту не знаю