Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Am from India and there is nothing I'm going to tell you that you haven't heard in different group before now... But trust me this man is a different human entirely, I was scammed two times when I just start investing newly I lose hope once because I use my life savings but a friend I came across recommend Mr Cooper to me that I should go and give him a try that if I lose he will pay me back so with the assurance I start with $1000 after 3days I received a profit of $11000 after receiving my profit I real go and reinvest with my profit of $10,000 he now told me to wait for 5days, after the 5days I got profit of $100,000 now I believe real traders are still existing, for those of you who want to invest I advised you to choose wisely because scammer are everywhere with fake testimony.. So please contact and invest your money with him👇👇👇👇 t.me/+ljFDBeG_HpcxNjVk t.me/+ljFDBeG_HpcxNjVk
-
Поки лиш англійську
-
Speaking та listening 6, а reading та writing 5
-
Я не здавала тест одразу, кілька місяців займалася сама і з репетиторами, думаю в районі 4 було
-
Дуже дякую за корисну інформацію. Скажіть будь ласка, а Ви впевнені, що на Path way один рівень за три місяці вивчаєш? Бо я зараз теж у VCC на LINC і дійсно, один рівень це три семестра. І ще, дуже складно навчатися? Та коли екзамени? У кінці навчання чи декілька впродовж навчання?
-
А Ви на якому рівні? Може якщо вищі рівні, то довше навчання, я навіть не знаю. Я заплатила за 3 місяці навчання на одному рівні і моє навчання закінчується в березні, можу звичайно уточнити, може щось не так зрозуміла. Навчання доволі інтенсивне, так, але як маєте хоч трохи вільного часу на домашні, то нормально. Планую ще навіть додатково курс по writing добрати. Екзаменів як таких у них нема, є щось типу контрольних протягом усього навчання, ми вже по одній здали, на наступному тижні ще одна буде. По цим контрольним і визначають проходите далі чи ні, якщо 70% зроблено нормально, то людина проходить на наступний рівень.
-
По часу то виходить 10 годин на тиждень і домашок години на 4 точно
-
Я на шостому рівні зараз. Система бачу у Вас така сама, як і в нас. Контрольні та потім за їх підсумком результат. У нас деякі студенти перейшли на Path way. У Вас більш інтенсивне навчання. А я ніяк не могла зрозуміти різницю. То дуже Вам дякую, що пояснили. Якщо можете, узнайте будь ласка, за який термін один рівень проходите, бо це важливо. Для наступного навчання у коліджі потрібно мати сьомий, то мені ще півтора роки тільки мову вивчати потрібно.
-
Мені так само 7-й потрібно, я так розумію, що дійсно за 3 місяці рівень але уточню про всяк випадок)
-
I invested $200 and allowed Mr Antonio Wilson to trade it for me now I got my first payment of $2500 I reinvest $1,500 and I got $15,000 now I understand why they have so many recommendations about him and I'm recommending him to y'all Don't miss it !!! t.me/+aVevb84zJz8wZWRk t.me/+aVevb84zJz8wZWRk
-
Платила за реєстрацію 35$ і за саме навчання трохи менше, ніж 260$, не дорого як за 3 місяці
-
мне 3 организации по линк предлагали только 4 дня по 3 часа. + Полный день нигде не встречала. Подскажите пожалуйста где такие?
-
У нас в списках мест с курсами после результатов было такое в том же VCC: Либо понедельник-четверг, либо в субботу с утра до после обеда - там как раз 6 часов и было занятие в один день.
-
поняла)
-
instagram.com/stories/canadamania/3019996651433272782?utm_source=ig_story_item_share&igshid=Zjc2ZTc4Nzk=