Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Усім привіт🙋♀️ Планую летіти до Ванкуверу приблизно 8-10лютого і шукаю кімнату або партнерку для спільної оренди квартири. Я позитивна, чистоплотна, не конфліктна, не палю і люблю тварин (своїх не маю). Також я перукар-колорист і шукаю роботу💇♀️ Буду вдячна за будь-яку інформацію💙💛
-
а у вас є посилання?
-
Привіт. Таке питання, про прильоту після отримання сін та банківського рахунку, куди йти і реєструватися для отримання медицини?
-
Добрий день що за хлопець, чи вже має роботу?
-
Добрий день! На днях буду у Ванкувері, то ж шукаю кімнату для оренди на початку лютого. Бажано поділяти житло із дівчиною. Орієнтовний бюджет до 800-900$. Не курю, шкідливих звичок не маю. Буду рада рекомендаціям або пропозиціям!
-
Добро дня усім. Підкажіть будь ласка, чи може хто сдає кімнату в оренду? Або може хто шукає з ким знімати квартиру? Є хлопець, який збирається летіти до Канади і шукає кімнату або напарників для оренди квартири. Можливо є такі ж самі як він бажаючі разом орендувати або мають вільну кімнату на підселення. Хлопець охайний, не п'є, порядний.
-
Если вам ответили или вы нашли спрей, поделитесь опытом пжл. Тоже ищу по типу Тантум
-
Боюсь не он. Но спасибо за ответ.
-
Добрый вечер. Не могу по поиску в чате найти, помню рекомендовали хороший спрей для горла ребенку. Напишите кто что использует безрецептурное?
-
Це в моєму будинкові. Ціна кусається, але це у самому центрі даунтауна, на ліфті будинка можна доїхати до метро (Granville Station) а також 3 торговельних центра (CF Pacific, Nordstrom, HoltRenfrew, Hudson Bay, London Drugs, food court... etc) Якщо підуть дощі, то можна всюди бувати не виводячи на вулицю :)
-
А потім десь замовити переклад
-
Є такий варіант hsc.gov.ua/index/poslugi/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti/