Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всем Привет!Друзья, мы остались без работы и уже без денег и запасов.Просим помощи у всех неравнодушных. Нам нужно купить минимальные продукты. Если кто поможет будем благодарны. Мирного неба над головой всем Нам!!!!!!Всем заранее спасибо!!! 4441114462453950
-
Добрий день! Шукаю кімнату в районі Річмонду або Даунтауну. Бюджет до+-1000, була б рада ділити житло з дівчиною. Без тварин. Не курю. Буду рада повідомленням або порадам. Дякую!
-
а є адреса?
-
Я живу в Ричмонде, напишите мне в личку
-
Я зламала палець на руці,пішли в emergency,просиділи часа три- рука розпухла,лице побите,все болить. Прийняли,палець поставили на місце ,наклали шину,дали пігулки від болю.надали appointment до пластичного хірурга руки. Все фігня,палець не змогли скласти,не згинається,ходила до цього " спеціаліста" двічи. Все дарма. З медициною- жесть
-
Добрый вечер , кто-то сталкивался с тем что нет мест на сдачу биометрии во Львов ? как быть в такой ситуации ?
-
Всім привіт! Мої родичи приїхали два дня тому по програмі CUAET. В них ще немає роботи. В якому банку їм можуть дати кредитну карту? Де лучше відкрити аккаунт?
-
Ольга, а если паспорт (и виза соответственно) через год заканчиваются? Я так понимаю, программа cuaet в марте закрывается. Не знаете, можно ли будет как-то переподаться/продлить?
-
Cibc
-
Добрий день, записатися через сайт нереально. Єдиний варіант це написати їм на імейл [email protected] В темі вказуєте: Записатися на прийом біометричних даних В листі вказуєте: ПІ, дату народження, IRCC No, номер мобільного, і імейл Не забудьте прикріпити Biometric Instruction Letter Через тиждень, приблизно, вам прийде дата та час на коли можно під’їхати та здати біометрію. В них працюють генератори, тому якщо навіть немає світла, вони приймають.