Ванкуверская Беседка
-
Ну про «должен» речь шла о своей родине. Я должен буду тратить время и снимать новые права по приезду обратно. Тут речь именно о нелогичном законе из-за которого я столкнусь с неудобствами. Я иностранный работник, приехал на год, но нуждаюсь в правах. Мне кажется есть разница. Другое дело, если я иммигрировал, то ок я принимаю закон как он есть.
-
Почему нуждаетесь-то? Можно ведь не получать) А закон надо принимать как он есть независимо от сроков, на неделю или навсегда.
Я, в общем, не спорю, что вся история с правами бестолковая, если что. Мне именно вот эта вот позиция про "принуждение" непонятна.
-
Это Россия 😁 понимаешь человека из села можно вывезти село из человека никогда😁
-
А вы что будете делать если это визитор в свой первый месяц здесь? Какая проблема?
-
Вітаю шановна громадо! Виникло питання щодо роботи у медичній сфері. Знаю що тяжко перевчитися, але українці завжди готові до труднощів. Найкращий спосіб це шукати однодумців, як серед ньюкамерів так і серед тих хто вже отримав завітну мрію. Тому якщо хтось також спрямований на успіх - будемо знайомі 😉 Трохи про себе: лікар-інтерн отоларинголог з Харкова. На руках диплом, у голові досвід міжнародних конференцій стажувань та англійська В1-2. Працював ассистентом лікаря всіх спеціалізацій 4 роки. Налагодив сервіс сервіс двох приватних клінік збільшивши прибуток в два рази. Але усе відкорегувала війна… Можливо ви знайомі з кимось із лікарів які вже працюють або взагалі працівників медичних закладів і вони не проти помічника. Або можливо знаеєте когось з академічної медичної спільноти. Мені важлива кожна думка та будь-яка допомога. Нетворкінг - це сила!)
-
Почав с телеграму))) якщо накидаєте більш активні группи буду дуже вдячний)
-
Вопросы совместного рент тут обсуждаются?) Поиск roommate.
-
Здесь всё обсуждается.