Ванкуверская Беседка
-
Вітаю шановна громадо! Виникло питання щодо роботи у медичній сфері. Знаю що тяжко перевчитися, але українці завжди готові до труднощів. Найкращий спосіб це шукати однодумців, як серед ньюкамерів так і серед тих хто вже отримав завітну мрію. Тому якщо хтось також спрямований на успіх - будемо знайомі 😉 Трохи про себе: лікар-інтерн отоларинголог з Харкова. На руках диплом, у голові досвід міжнародних конференцій стажувань та англійська В1-2. Працював ассистентом лікаря всіх спеціалізацій 4 роки. Налагодив сервіс сервіс двох приватних клінік збільшивши прибуток в два рази. Але усе відкорегувала війна… Можливо ви знайомі з кимось із лікарів які вже працюють або взагалі працівників медичних закладів і вони не проти помічника. Або можливо знаеєте когось з академічної медичної спільноти. Мені важлива кожна думка та будь-яка допомога. Нетворкінг - це сила!)
-
Почав с телеграму))) якщо накидаєте більш активні группи буду дуже вдячний)
-
Вопросы совместного рент тут обсуждаются?) Поиск roommate.
-
Здесь всё обсуждается.
-
Чатовчане, помогите советом На первое время какую страховку лучше оформить? Туристические в рф вроде как не распространяются на страны где у тебя есть внж (у меня pr ) А на каком то сайте канадскую на двоих на три месяца посчитала, так там 500$, это нормально?
-
Я так поняла что все рф не будут работать, потому что внж есть, а значит это не туристическая поездка
-
Manulife нашла по норм цене, если есть отзывы - буду рада
-
-
Но вот кстати не всегда канадская страховка сразу платит за твой визит, но в любом случае возвращает деньги в течении 2-3 недель при наличии всех справок от доктора. Например, вот наша walk in клиника при оформления визита каждый раз об этом меня уведомляет, что мол если нет местной страховки, будешь платить сам, а потом возмещать. А вот друзья чьи родители попали в больницу на несколько дней и у кого был счёт 8000 в сутки за госпитализацию, отдельно договаривались со страховой, чтобы они сразу им платили ( объяснив что мол по 16000 в сутки платить не могут).
-
Спасибо!