Ванкуверская Беседка
-
Скажите, может кто в курсе, принято ли здесь дарить подарок врачу после операции? И если да, то что? 🙂
-
Вы официантов тоже балуете?
-
Спасибо
-
Нет, но я не вижу ничего ужасного в качестве спасибо подарить небольшой подарок врачу за облегчение моих страданий. Я так же дарю подарки воспитателям в детском саду у моей дочки и ничего ужасного в этом не вижу. Выше уже написали, что не принято, спасибо, тогда воздержусь
-
Запрошуємо Вас приєднатися до онлайн-семінару «COVID-19 UPDATES FOR UKRAINIANS», який відбудеться 14 жовтня о 18:30 (Ванкувер, Британська Колумбія).
Ви дізнаєтесь про: ✅ Англійські фрази про симптоми COVID ✅Рекомендації Міністерства охорони здоров'я та заходи захисту від COVID ✅ Реєстрація на вакцинацію ✅ Що робити, якщо Ви підозрюєте у себе COVID ✅ Корисні ресурси про COVID та вакцини
🖍Реєстрація за посиланням: forms.office.com/r/K9PPL2hefb Посилання на доступ до Zoom -зустрічі буде надіслано після реєстрації.
🟣 Підписуйся на наш телеграм канал щоб бути на зв'язку, в курсі новин та оновлень проекту! t.me/covid19projectforUKR
-
Я сейчас задумалась, что скорее всего вы правы. У меня в контракте прописано про non-monetary gifts и потолок стоимости, думаю у врачей такое тоже есть.