Ванкуверская Беседка
-
Мабуть природні засобі по іншому діють в Канаді чим в Україні, якщо в українських протоколах вони є, а в канадських -нема! І не вішайте ярлики де ви не розумієтеся . Я не лякаю, а попереджаю, що фарма тут віддякує лікарів , особливо за «вічних клієнтів», грошима і т.д. Тут в лікарів (на щастя не у всіх) є певний інтерес. Вони також не попереджають людей про те, що вони не зможуть просто так зійти з препаратів, і про те, які вони викликають побічні явища. Можуть вам сказати,що буде нудота або поганий сон і ще щось неважливе . І замовчати ту дію, яка може заставить людину замислитися , чи приймати ці «ліки», чи ні.
-
Ребята доброе утро, нужен совет - какой самый просто и дешевый способ в Ване взять машину на прокат на один день? нет ли сервиса где частники дают свои машины?
-
оо спасибо есть реферал?
-
А ви подивіться самі, по назві, теж самі пресловуті , пфайзер , астразенека, мерк, джонсон і джонсон (продовжувати лист?) Якщо якийсь «спеціаліст» вішає вам ярлика з розумною назвою, та каже що вам потрібно поправити ваш «хімічний дисбаланс» у мозку, подивіться йому в очі і спитайте «де тест, на якому я можу побачити , що в мене дисбаланс і яких хімічних речовин ?» . І розкажіть потім, що ви побачили в тих очах ))