Ванкуверская Беседка
-
взагалі розділ форуму ХОТ ДІЛЗ маст хев для моніторінгу на чорну п'ятницю
-
повний спискок того що доступно зараз можна знайти в цьому треді forums.redflagdeals.com/all-service-providers-almost-all-byod-black-friday-plans-2654238/
-
значить так з провайдерів-дочок телуса и роджерса (використовують ті самі мережі що й материнські компанії) кращі варіанти: FIDO 30GB FOR ONLY $34/MONTH - BYOP only FIDO $40 for 40GB + $0 Pixel 7 (128gb) over 24 mths (YMMV) KOODO 30GB/$35, BYOD, new activations only. KOODO $40 40 GB 4G speed + Rollover data KOODO 5G 50GB $55/month FREEDOM (покриття менше ніж в телуса чи роджерса але ціни смачніші) Найцікавіше з безкоштовним роумінгом в штатах та мексиці 5G Plans $45 CAN/US 40GB and $55 CAN/US/MEX 60GB
-
Номер можна трансферити між провайдерами, тож якщо ви вже на якомусь провайдері а діл лише для нових кастомерів кудо на файдо міняти можна безболісно в більшості випадків, також можна чатитись чи звонити в підтримку і можна домовитись перейти на дешевший тариф "бо ось конкурент пропонує" (вебсайт в особистому кабінеті вам такий варіант звісно не покаже)
-
Roger’s выкупили shaw и перевели всех абонентов к себе уже Покрытие обещают лучше, даже в Штатах Раньше у меня дальше Abbotsford телефон не ловил, на Рождество протестирую
-
Странно, мне в мтс сказали, что в Штатах работает смс
-
Посмотрите на Facebook Marketplace. Многие отдают бесплатно. Мы так отличную отхватили, heavy duty. До этого была хлипкая из IKEA.
-
Итак. Решил я тариф поменять. Платил за Телус 70$ в мес. У меня линия на 3 номера. Чёт меня начало подрывать столько платить. Итак. На прошлых выходных пошел в FIDO дали тариф 34 $ за 20 Гб интернета на каждый номер ну и анлимиты звонки и смс. Переоформил все. Прилетел счёт на оплату ( хорошо не оплатил ) Вчера позвонили из Телуса. Мол как так мы ж всё для вас. Горю ага ну, ну. Вот вам 50$ тариф на телус и 35$ тариф на кудо. 🤦♂ Говорю. Что это тоже самое что fido дало. Оператор заменьжевался, говорит давай завтра перезвоню. Сегодня перезванивает. 40$ тариф на 60 гиг на телус 25$ тариф на 30 гиг на кудо. В общем счет не оплатил в fido. Переходим в кудо. На 25$ в мес.
-
У меня почему-то когда я пробую русскую симку в айфон поставить, исчезает окошко «wifi calling”, когда обратно канадскую вставляю, оно появляется