Ванкуверская Беседка
-
Точно ловит на 0 st в Surrey
-
Есть у кого рефералка на паблик мобайл?
-
Спасибо. Переключился.
-
а, в эту сторону - тогда может быть действительно. их дебитом я еще не пользовался. это тоска конечно, курс неделю на месте стоять не будет
-
хорошо, проверим)
-
пейпал тоже пишет 2-3 раб дня на вывод, по факту приходит на следующий
-
но перевод, пишут, придет только 3 января)
-
ну вот, я же говорю, с cibc usa все вопросы сразу решаются
-
наконец-то привязался USD acc ))
-
посмотрим, время покажет. Если пробьет 1.3, то пойдет вниз, да
-
да я давно в теме, он сейчас в краткосрочном дне, так сказать. Должен на 1.35 уйти опять
-
ну "внизу" он только если всего год за ним следишь) для usd/cad все, что выше 1.3, много. и для "опять вверх полезть" предпосылок не осталось, ставку в USD поднимать закончили, usd дальше только слабеть будет - это очень хорошо видно по паре eur/usd. что бы там технический анализ ни рисовал
-
курс сейчас внизу, должен опять вверх полезть) Подождем. А вот если брать баксы, то надо сейчас
-
Зарплати в Канаді 🇨🇦 Поговоримо про зарплати в Канаді. Це важлива тема як для канадців так і для українців, які прибувають в цю країну та не знають своїх прав: Станом на кінець 2022 року, працівники в Канаді отримують в середньому: щотижня: $1361 - члени будь-якого профіспілки чи колективної угоди $1320 - усі інші за такими ставками за годину $35.23 — члени профспілок $33.26 — усі інші тривалість середнього робочого тижня в Канаді: 38.7 годин — члени профспілок 39.6 годин — усі інші · 📃 Тобто члени профспілки або покриті колективною угодою, мають трішки вищі середній дохід та годинні ставки, але працюють майже на годину менше щотижня. · 📅 А от вже на картинці трішки глибша інформація. Бачимо вже середні зарплати за найпопулярнішими спеціальностями. До речі, шукаю тебе, волонтера-дослідника/цю, розберемо подібне для конкретних провінцій та цілої Канади. Усі дані є, бракує лише тебе в команду. · ✍️ Ви в пошуках роботи? Перелік 70-и ресурсів, включно з офіційними центрами зайнятості в Канаді, агенцій, що безкоштовно допомагають з резюме та іншим я публікував раніше в цій спільноті. Не можете знайти самостійно? Нагадуємо мені в приватні листи і я поділюся посиланням. ⚡️⚡️⚡️ Робота! Нагадую, для серії безкоштовних онлайн-гідів з адаптації 100 000 українців в Канаді я шукаю контент райтера, UI/UX фахівця/чиню, фул стак розробника та HR фахівця/чиню. Пишіть будь ласка в особисті. Давайте разом приносити користь українцям, які швидше знайдуть роботу і швидше будуть допомагати Україні. Якщо цікаві інші теми Поділися постом з друзями та рідними Джерела даних (Інтерактивні посилання в першому коментарі): 1. Job Bank Canada, офіційний, а не скам-копія. 2. Indeed_ca Автор посту Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Если так по мелочи, то никаких проблем не будет.
-
-
Если Вы их не будете оценивать в цену , которую они стоят .. то нет . Но и в случае утери .. никто ничего не должен