🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Силка на сайт,де можно перевірити чи потрібна ліцензія на вашу Бьюті професію👉🏻👉🏻👉🏻
www.cicic.ca/938/occupational_profile.canada?&id=208
-
З цього відео що скинули, я так зрозуміла що в Калгарі тільки перукарям потрібна ліцензія.
-
Тут є візажисти та майстри по оформленню та ламінації брів, які вже працюють або дізнались якусь інфу щодо працевлаштування в салони?? Наскільки це реально зробити в Калгарі ?
-
Дівчата, хто вже працює на дому майстром манікюра? Чи ви оформлювали ліцензію? Відгукніться, є питання по заповненню заявки🙏
-
Здравствуйте! Ищу женского парикмахера в Калгари
-
Здравствуйте, ищу подолога в Калгари)
-
Напишите, если кто занимается таким)
-
Якщо не зразу знайдете,то скоро будуть перукарі в групі😊
-
Подскажите пожалуйста что нужно ( лицензия,курсы ) для подологов? Имеются множество дипломов и сертификатов ,большой опыт работы
-
Допомога з Резюме для пошуку роботи в Канаді
🔹Дорогі Українці! Ми почали ініциативу допомоги з написанням канадського резюме - Resumes For Ukraine! Ми опублікували гайд (з перекладом на українську), який допоможе вам в цьому, 👉за цим посиланням docs.google.com/presentation/d/1aPlasC6qRb9fnFqlNwK_cMkkkUjM3VMEdxy9Ro8QdHY/mobilepresent?slide=id.p1
🔹Для зовсім простої версії резюме, дивіться :
-
Спрощений шаблон резюме docs.google.com/document/d/1BOXswdJ6BPrGTpV8KqUxWNHvUA30cZpr/mobilebasic
-
Гайд коротка версія docs.google.com/presentation/d/14dUe3MrKysZ4nsPKGWQHd5sWaaaZufim30LNoMV2A-Y/mobilepresent?slide=id.p1
🔹Якщо після цього етапу вам потрібна більш персонаізована допомога, відсилайте своє резюме на [email protected] і вам допоможе волонтер.
-
-
Здравствуйте, меня зовут Katie Yalmaz и я представляю Фармацевтическую компанию Pharmax. Мы являемся независимыми поставщиками ботулотоксинов , филлеров и других медицинских девайсов ( лазерные машины и инсулиновые шприцы). Мы осуществляем доставку препаратов по всему миру , в Америке есть склады , что гарантирует быструю доставку токсинов с соблюдением всех норм холодной транспортировки. Мы всегда открыты к новым клиентам и готовы обсуждать сотрудничество. ( Пишите в лс)
Telegram: t.me/pharmaX_global
-
Ліцензія потрібна, якщо ти хочешь вдома прцювати!
-
А якщо в салоні то ліцензія не потрібна? Бо я теж багато інформаціїї передивилась і ніде не можу найти чіткої інформації.
-
Це я знайшла в інстаграмі
-
По данному способу же нельзя далее подаваться на PR?