🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Здравствуйте, меня зовут Katie Yalmaz и я представляю Фармацевтическую компанию Pharmax. Мы являемся независимыми поставщиками ботулотоксинов , филлеров и других медицинских девайсов ( лазерные машины и инсулиновые шприцы). Мы осуществляем доставку препаратов по всему миру , в Америке есть склады , что гарантирует быструю доставку токсинов с соблюдением всех норм холодной транспортировки. Мы всегда открыты к новым клиентам и готовы обсуждать сотрудничество. ( Пишите в лс)
Telegram: t.me/pharmaX_global
-
Ліцензія потрібна, якщо ти хочешь вдома прцювати!
-
А якщо в салоні то ліцензія не потрібна? Бо я теж багато інформаціїї передивилась і ніде не можу найти чіткої інформації.
-
Це я знайшла в інстаграмі
-
По данному способу же нельзя далее подаваться на PR?
-
А як можно працювати легально майстром манікюра й податися на PR? Бо хочу все правищьно й легально , і щоб податись на PR.Я так розумію все одно потрібно робити ліцензію й працювати в салоні ,а не на дому. Поправте мене будь ласка якщо не так зрозуміла.
-
Можливо комусь буде корисно. Ось тест з англійської який ви можете пройти безкоштовно. www.canada.ca/en/public-service-commission/services/second-language-testing-public-service/self-assessment-tests.html
-
📌ІНСТРУКЦІЯ! Open WORK PERMIT! Важливо 📌📔📘 ✅ Якщо ви пройшли медогляд вже в Канаді і вам потрібно змінити work permit. Щоб отримати OPEN WORK PERMIT без обмежень. Знайшов для вас вас інтуїцію як заповнити анкету для цієї процедури. Ви часто питали - тримайте інфу. ✅
-
Я вчора переписувалась з консультантом на сайті Калгарі, і він сказав, що для роботи в салоні ліцензія не потрібна, бо у салона має бути така ліцензія. Але, якщо ви орендуєте місце в салоні, то ліцензія вам потрібна. Ще вчора цікавилась у майстра манікюру, яка в Едмонтоні, вона каже ім дозволяють 3 місяця роботи на себе без оформлення, як тестові, так сказати для себе зрозуміти чи піди ваш бізнес чи ні. Але так, самозайнятість може заважати в майбутньому на отримання PR. Кажуть краще попрацювати перший рік на когось(
-
Дякуємо за інформацію,вона буде корисна багатьом!
-
Дякую вам велике
-
Усім привітик! Мене звати Оленка, я майстер нарощення та ламінуванні вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам крутий макіяж на ваш вибір. Приїжаю до Калгарі 24 вересня, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alona_makeup_?igshid=Y2ZmNzg0YzQ=
-
Перекази з-за кордону на картки українських банків. Ми користуємось сервісом Wise, за допомогою якого ви можете надіслати гроші в Україну за кілька хвилин. Реєстрація тут bit.ly/3warjyd
-
Про work permit:
⚪️ Work permit є документом, що дозволяє легально перебувати та працювати в Канаді. Він не дає можливості в'їзду в Канаду і не замінює візу в цій якості.
⚪️ Є багато (більше дюжини) підстав для отримання канадського work permit'а. Просто «хочу працювати, роботодавець погоджується» серед них немає. Для продовження work permit'у теж потрібні підстави, простого бажання недостатньо.
⚪️ У самому work permit'і можуть бути зазначені обмеження — наприклад, дозвіл працювати тільки на конкретного роботодавця, або тільки в конкретній провінції.
⚪️ Електронних work permit'ів не буває. Це паперовий документ, який можна отримати особисто при в'їзді до Канади або поштою, але лише всередині Канади. Сам документ вам швидше за все ніколи не знадобиться, важливим є статус, який він гарантує і право, яке він надає.
⚪️ Строк дії work permit'у ніколи не може перевищувати термін дії паспорта, який використовувався для його оформлення.
⚪️ Володіння work permit'ом саме по собі не дає автоматично права або можливості подавати заяву на ПМП.
⚪️ Work permit можна мати одночасно із дозволом на навчання (study permit).
⚪️ Work permit може бути прив'язаний до конкретного роботодавця або дозволяти роботу на будь-якого роботодавця (відкритий work permit).
⚪️ Основні варіанти отримання work permit'а:
- Програма CUAET (відкритий work permit)
- LMIA – дозвіл роботодавцю найняти іноземця
- PGWP - закінчення коледжу або університету в Канаді (відкритий work permit)
- Сценарій owner/operator (LMIA або significant benefit)
-
60 $
-
Мене звати Яна, я майстер нарощення та ламінуванні вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам крутий перманентний макіяж,также Шугаринг 👙 Ваксинг восковая депиляция . Приїжаю до Манитобу 30 жовтня, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами instagram.com/mamedalievyanalashmaker?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Хтось є з Едмонтону? Шукаю майстра з ламінування вій, перукаря?