🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт. Можна ваш робочий Інстаграм? Додамся в Інстаграм, пізніше шукатиму собі майстра.
-
Всем приветик 👋🏻☺️ Приглашаю Вас в свой магазин корейской косметики. ❗️Только оригинал
✅Весь товар в наличии ✅Доставка по Канаде ✅Самовывоз с Эдмонтона ✅Постоянные акции и розыгрыши ✅Скидки на товар недели
www.instagram.com/p/CjD4eHupN7W/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всім привіт! Дівчатка запрошую вас до себе на манікюр Працюю в салоні Aura Spa який знаходиться в downtown. (Calgary) Ціна 55$ Буду рада вас бачити )
-
Доброго дня, мене звати Ліля, я майстер єлектроепиляція та воскової депіляції. Прилетіла до провінції Альберта, в місті Red Dееr. Можливо в групі є хтось з цього ж міста, і може допомогти з влаштування на роботу , буду вдячна ❤️
-
Доброго дня всім! Я пропоную послуги репетитора з математики. Живу у Реджайна. Викладач математики, вищої математики. Кандидат наук. Стаж роботи майже 30 років. Можу викладати онлайн. Буду Рада допомогти.
-
Так , звичайно ❣️
www.instagram.com/your_lashhes
-
Дівчата brow&lash майстри,Ви матеріали з собою привезли чи купляли вже там?
-
Тут замовляла
-
Але дуже довга доставка
-
Я могу помочь . Я мастер шугаринга
-
Всем привет , ищу работу визажиста в Ванкувере , буду Рада любой помощи 🙏
-
Дівчата, підскажіть, де у Калгарі можна купити перехідник з європейської вилки на місцеву? Для лампи потрібно, привезла її з собою
-
На Амазоне