🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Мне очень нужна работа , я два дня не спал уже не чувствую ног (
-
Не всё то легко что кажется ! Но я не останавливаюсь
-
На початку всім важко,але просто треба зрозуміти це тимчасово,буде краще та як кажуть :,,Не святі горшкі ліплять ‚,
-
😂😂 дякую тобі за підтримку
-
Гарно сказав
-
Одна з переможців нашого гівевей від українського виробника обладнання для nail майстрів SheMax - Раісса, з Монреалю. Вона виграла підставку для рук, але одразу ж придбала і настільну витяжку Shemax для своєї студії. Одже, хто шукає майстра манікюру та педікюра - це до неї. Також, хто цікавиться реальними / живими відгуками людей, протестувавших обладнання SheMax - теж до неї 👋😉
www.instagram.com/p/ChauymZuYA3/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
🔥Дорогі друзі ,підскажіть силки на Телеграм групи в Калгарі та Ванкувер для українців🇺🇦🇨🇦 Дякую💖
-
Доброго дня,шановні майстри та клієнти💙💛 Мене звати Анна,я спеціаліст по лазерній епіляції та аппаратній косметології з медичною освітою (досвідом в косметології 6 років,в апаратній 4 роки,також займалась тренуванням спеціалістів на лазерах) В листопаді планую свій приліт.(вже активно надсилаю резюме та вже мала співбесіду) Можливо хтось має ще контакти салонів/клінік,де надають послуги лазерної косметології і шукають співробітників. Буду дуже вдячна! Всього найкращого🍁
-
Чекаємо,без роботи не будете😉
-
🎈Вітаємо всіх новеньких,хто долучився до групи. 🎀Шановні майстри,пішіть пости про ваші послуги. 🎀Любі клієнти ,пішіть хто шукає свого майстра
-
Доброго дня,шановні майстри та клієнти🕊️🕊️🕊️ 🌹🌹🌹Мене звати Яна, мастер шугарингу (сахарной пасти , (Ваксинг,воскова депиляция ) з медичною освітою , наращивание ресниц, ламинирование ресниц, коррекция покраска бровей, Мастер перманентного макияжа Планую свій приліт же жовтни .
-
Чекаємо з нетерпінням 🎉🌸