🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Нужна модель на коррекцию/ окрашивание бровей . Бесплатно . Воскресенье , 10:00 .
📍Edmonton , West
-
Привіт, рідненькі 💙💛 Я вже писала оголошення сюди, але зараз, можливо, буде актуальніше до свят 🎄 мене звати Марія, я також з України та хочу запропонувати Вам шоколад з логотипом🍫 Зараз я працюю в готелі в Калгарі, вибачте, що починаю здалеку) В Україні я мала свій невеликий бізнес - робила саме шоколад з логотипом . Ну і тут пробую займатись цим же, але вже як хоббі) Так от, шоколад з логотипом - це приємний та смачний бонус для ваших клієнтів. Ви можете здивувати та запам’ятатись не тільки неперевершеним сервісом та послугами , але й самими дрібничками!) Наразі я пропоную таку кількість: 55 шт 🍫= 60$ 110 шт 🍫= 110$ Шоколад молочний в золотій обгортці, папір - глянцевий, А макет обгортки я роблю в подарунок!) 🎁 Дякую за увагу, і якщо будуть питання - з радістю на них відповім 💙💛 І це посилання на мій аккаунт в інстаграм instagram.com/shokolavka.ca?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍 Та допишу, я зараз в Калгарі, але відправити замовлення можу поштою без проблем!)
-
Роботу можна шукати на indeed. Також можна взяти резюме та занести в салони, де б ви хотіли працювати. Не важливо де ви працювали. Важливо щоб ви мали сертифікати та дипломи, які підтверджують вашу освіту. Тобто що ви сертифікований спеціаліст. Хоча теж не всі це вимагають, іноді досвіду достатньо. Але це залежить від спеціалізації. Косметологу точно потрібен диплом чи сертифікат. Про зарплату важко сказати. Все залежить від міста, місця, спеціалізації та вашого досвіду. Найменше, на що можна розрахувати, це 15 доларів за годину. Можливо, на початку так і буде. Можливо зможете домовитися про відсоток від вартості процедури. Все залежить від працедавця і від того, наскільки вони в вас зацікавлені. Але майте на увазі, що доведеться по-новому створювати клієнтську базу.
-
Привіт. Дівчата, хто тут є з подологів? Моя знайома не може вилікувати цей палець, бо 2 дерматологи кажуть різне. Чи хтось зможе взяти її на консультацію?
-
Добрий день, я можу, напишіть в приватні будь ласка!
-
Дякую
-
Тут українки працюють
-
Добрий день. Калгарі. Підскажіть будь ласка у кого можна сьогодні підстригтися? Чоловік, дитина (3роки) і я -чілка.
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях Нахожусь Калгари SW 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Ноу
-
Шукаю моделей на безкоштовні чоловічі стрижки на середу до вечору kingsway mall
-
Запрошую до себе на Нарощування вій * Гіпоалергенні матеріали преміум якості VIVIENNE * Виконую всі об'єми та всі види моделювання *Носитимуться війки від 4х тижнів і більше * Досвід роботи більше 4х років 🧚🏻♀️ Чекаю тебе на найкрасивіші вії ❤️ 24 Ave SW ,Калгарі 🌆 +1587-966-3083 Дар'я @extensions_lash_calgary
-
Дівчата з Едмонтону, запрошую до себе на манікюр🤗 Більше фото моїх робіт можна побачити тут➡️instagram.com/ms_luckynails?igshid=YmMyMTA2M2Y=