🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Если будете на кого то работать нет.
-
431 866 8982 парикмахер Ольга
-
Дівчата привіт Хто працює в салоні краси? Як ви знайшли роботу? І які вимоги до Вас були? Яка заробітня плата?
-
Какая именно специальность? Мастер чего?
-
Доброго ранку! Чи є хтось хто із Вінніпегу і вже працює в салоні ламі мейкером вії і брови?
-
Брови @anyakitty7
-
Доброго ранку! Я у Вінніпегу🤗 instagram.com/yulia_kostetska?utm_medium=copy_link
-
Доброго дня всім, я перукар із дозвілом на роботу по Манітобу, шукаю собі клієнтів на стрижки, фарбування і уходові процедури. Для нашіх🇺🇦 дівчаток та жінок дуже лояльні ціни, всіх обіймаю та желаю краси🌺 і здоровья😘
-
Процедура восстановлення при фарбуванні в подарунок🎁, також рекомендації по домашнему уходу в условіях Канадского ассортименту❣
-
Дівчата, хто може зробити чоловічу стрижку завтра - післязавтра ввечері? В районі SW. Можливо на дому
-
Я можу, скидайте адресу
-
Я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам крутий макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alona_makeup_?igshid=Y2ZmNzg0YzQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
Дівчатка,пропоную великий вибір бадів,для краси та здоров'я!!!!канадська компанія,провідний лідер на ринку уже 24 роки!!!!кого цікавить,пишіть у приват!!!!
-
@juli_179003 , написала вам в приватні😌
-
Девчулі , май же рік ми знаходимося в якомусь стресі, бо сумуємо , і переїзжаємо ,переживаємо за життя своє і родин але ми найкращі в світі, бо гарні розумні і працьовиті🇺🇦🤗 До Нового року будемо себе любити, і подаруємо гарний та здоровий вигляд нашому волоссю❣ Процедура при фарбуванні або без для відновлення краси, дивіться інформацію по ссиланнюwww.facebook.com/profile.php?id=100006329228726&mibextid=ZbWKwL
-
www.facebook.com/profile.php?id=100079557726179&mibextid=ZbWKwL
-
Всем привет! Меня зовут Дарина, я сертифицированный мастер маникюра 😊 Ищу новых клиентов на маникюр и педикюр 💅🏻 На МАНИКЮР приглашаю Вас в Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street На МАНИКЮР и ПЕДИКЮР приглашаю Вас в салон в North Vancouver. 📍 700 Marine drive(Afrina salon) Моя Инстаграмм страница : instagram.com/darya_nailsmasters?igshid=YmMyMTA2M2Y= Любые вопросы задавайте в личные сообщения! До встречи 💕