🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
В Альберті не потрібна
-
Займаюсь візуальним оформленням акаунтів в Instagram Оформлення серії stories на замовлення Оформлення логотипів, іконок для актуальних, візитки. Для більш детальної інформації в особистому повідомленні ✍️ Мої роботи та відгуки в моєму телеграм каналі❤️ t.me/+iwt6r74MhfFhZTEy
-
#перукарторонто Всім привіт! Я перукар-колорист з 6-річним досвідом. Щиро запрошую усіх на фарбування/стрижки/догляд. Також чоловічі та дитячі стрижки✨ Моє портфоліо тут instagram.com/sofiko_est?igshid=YmMyMTA2M2Y= Працюю в салоні за адресою 1081 Saint Clair Avenue West . Маю приємні ціни та спокійну атмосферу 💛 До 31.01.2023 на перший візит знижка 15% . Будь ласка, за прайсом та всією детальнішою інформацією звертайтеся в приватні повідомлення. Дякую за увагу 💛 Всім гарного дня 💛
-
#Olgavolodarskacolorist #hairdresserWinnipeg #перукарвінніпег
-
Девочки, всех с Рождеством!🎄 Я набираю моделей на маникюр и наращивание по 50% скидки от прайса. Принимаю в районе Downtown, Calgary, AB😇 Вот ссылка на мою страничку в инстаграме: instagram.com/nails_calgary_?igshid=YmMyMTA2M2Y= Кому интересно пишите в приватные и отправлю прайс, так же можете глянуть на странице☺️ Merry Christmas🎅🎄
-
Христос ся рождає! Славімо Його! Сьогодні весь світ з Україною, і ми разом з усім світом вітаємо новонародженого Спасителя🙏 Бажаємо у ці дні кожному бути поруч зі своїми рідними. Нехай новонароджений Ісус наповнить ваші душі світлом і вірою у Перемогу. Нехай усі наші воїни якнайшвидше повернуться додому, а в Україні запанують мир і спокій. Як жодні злі сили не змогли перешкодити народженню Божого дитяти, так ніщо не зможе зупинити нас на шляху до Перемоги! Адже навіть після найтемнішої ночі завжди настає світанок. З Різдвом Христовим!
-
Девченки,освободилось место на завтра,на реконструкцию волос и зимний уход 😊 кто хочет??🎄💫 стоимость фиксированная 150$ любая длина и густота! Эдмонтон Даун таун +/-
-
Хто тут є з Вінніпегу, займається волоссям та шугаригом?Дякую)
-
Дівчата, підкажіть будь ласка, косметика корейська продається в Канаді?
-
Здравствуйте,нужна ли лицензия?
-
Я занимаюсь шгарингом. Район Вествуд. Очень приемлемые цены и отличное качество работы.
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях Нахожусь Калгари SW 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag