🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Христос ся рождає! Славімо Його! Сьогодні весь світ з Україною, і ми разом з усім світом вітаємо новонародженого Спасителя🙏 Бажаємо у ці дні кожному бути поруч зі своїми рідними. Нехай новонароджений Ісус наповнить ваші душі світлом і вірою у Перемогу. Нехай усі наші воїни якнайшвидше повернуться додому, а в Україні запанують мир і спокій. Як жодні злі сили не змогли перешкодити народженню Божого дитяти, так ніщо не зможе зупинити нас на шляху до Перемоги! Адже навіть після найтемнішої ночі завжди настає світанок. З Різдвом Христовим!
-
Девченки,освободилось место на завтра,на реконструкцию волос и зимний уход 😊 кто хочет??🎄💫 стоимость фиксированная 150$ любая длина и густота! Эдмонтон Даун таун +/-
-
Хто тут є з Вінніпегу, займається волоссям та шугаригом?Дякую)
-
Дівчата, підкажіть будь ласка, косметика корейська продається в Канаді?
-
Здравствуйте,нужна ли лицензия?
-
Я занимаюсь шгарингом. Район Вествуд. Очень приемлемые цены и отличное качество работы.
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях Нахожусь Калгари SW 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Дівчата, всім привіт. Мене звуть Катерина, я майстер шугарингу. Маю стаж роботи 7 років. Приймаю в Вінніпезі в районі West Kildonan. Кому потрібна якісна депіляція, швидко та безболісно, звертайтесь. Також працюю з вагітними, підлітками та чоловіками. Даю рекомендаціі по догляду за шкірою. Буду Рада знайомству
-
Здравствуйте! Всех с праздником! Я парикмахер колорист, в Калгари совсем недавно и ещё не успела обзавестись клиентами! Поэтому есть возможность до НГ записаться на услуги, не ждать неделями запись! Мои работы вы можете посмотреть здесь по ссылке: instagram.com/marianna_colorist_?igshid=YmMyMTA2M2Y= Если есть вопросы, пишите, постараюсь ответить на них #парикмахеркалгари #колористкалгари #калгари
-
Всім привіт 🖐 Я починаючий SMM - спеціаліст. Пропоную свої послуги👇 ▫️ведення сторінки ▫️сторітейлінг 5-8 сторіс кожен день ▫️фотозьомка на телефон і створення візуалу ▫️створення контент - плану 📌Пишіть в дірект, якщо хочете дізнатися детельніше про кожну послугу instagram.com/kreshchyk.karina?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
-
Привіт дівчата з Калгарі Маю кілька вільних місць на вії і брові Роблю різні методи 28.12-15.15 30.12-12.00-16.00 Локалізація : Calgary 1022 17 ave sw Downtown