🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Всем привет 👋 я сертифицированный мастер из Украины,работаю в городе Виннипег🤍 •Брови/Ламинирование •Ресницы ламинирование/Наращивание •Мейкап •Перманентный макияж Также провожу обучения: •Сам себе визажист •Визажист с 0 •Бровист с 0 •Ламинирование бровей •Ламинирование ресниц •Перманентный макияж с 0 ( по зонам/базовый курс 3 зоны) Запись на процедуры и обучения ведется только до марта❤️ 🤍 instagram.com/annnaboichuk?igshid=YmMyMTA2M2Y= #Виннипег
-
Також відкрито запис на лютий на курс Перманентний макіяж (5 днів,з інтервалом в 2 неділі та домашнім завданням) Група 2 чоловіка,всі зони
-
Також проводжу курс по нарощенню вій та ламінуванню вій та брів .Вінніпег Група 2 чоловіки 4 дні www.instagram.com/p/CmPU2T5J6Pg/?igshid=OGQ2MjdiOTE=
-
До нового года приму еще 3 девушки по старой цене-150$🎁за комплекс «Восстановление роста и профилактика выпадения»любая длина и густота!🎄🎄🎄 Включает в себя: Пилинг глубокой очистки+СПА-процедура питание/восстановление +дарсонвализация-ускорение метаболизма роста новых луковичек😇 пишем в директ,локация-Центр Эдмонтона!
-
🎊З прийдешнім Новим Роком 🎄 ☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Розпочинаю запис на січень Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin Адреса нашої затишної студії : Unit 107-11420 27 Street SE Calgary, Alberta (Безкоштовна парковка)
-
Вы в курсе что вам можно привести только 1 блок на человека?
-
Да? Какой ужас 😱
-
Точно.... стёрла свои сообщения....
-
Привіт , потрібна покраска волосся у Ванкувері, можливо хтось цим займається ?
-
Дівчатка, є тут хтось хто видаляє бородавки? 📍Калгарі
-
Привіт. Скажіть будь ласка хто нарощує волоси?
-
Девочки,срочно ,кто завтра придет на 12:00?? Отменилась клиентка ‼️ цена 130$ ботокс/кератин на выбор!! Волосы средние🙏🏻🎄🥹
-
#ЭдмонтонТрихолог
-
Привіт! Є тут в групі майстри, які працюють на відсотках? Чи можете показати розрахунок зарплатні? Я на 50 відсотках працюю, і здається мене обраховують(( або я не розуміюсь на податках? Допоможіть будь-ласка! Можливо у приватні повідомлення буде зручніше 🙏🏼
-
На прикладі цього інвойсу: власниця салону забирає від subtotal (67,50) 50%, і потім від моїх 33,75 віднімає 4,73 податків… і я отримую на руки 29,02 (при цьому клієнт заплатив 72,23) І доводить мені, що це вірно Я чогось не знаю? Не розумію( допоможіть будь-ласка 🙏🏼
-
Не підскажу, бо напевно у схожій ситуації. Вимагають сасостійне оформлення інвойсу і постійно докопуються до чогось. Останній раз їм потрібна моя адреса, щоб була вказана на інвойсі. Теж підозрюю, що потім вирахують податки з мене.